Kako natjerati muškarca da više vremena provede za štednjakom

VEĆINA žena voli zamišljati svog muškarca u kuhinji jer frajeri koji znaju kuhati naprosto su nam neodoljivi. Osim toga, tko ne bi volio biti dočekan sa ukusnim i toplim obrokom nakon napornoga dana na poslu. Ne bi li bilo divno kad bismo se vikendom budile uz fini miris svježe pečenih kroasana i vruće kave? Sve što trebamo napraviti jest nekako ih potaknuti da kuhaju češće, a da pritom imaju osjećaj da vole to što rade.

Potakni ga da kuha ono što je njemu ukusno

Rijetko će se koji muškarac htjeti "zabavljati" s pripremama salata ili nekih chic obroka. Provest će više vremena u kuhinji bude li kuhao ono što će stvarno željeti jesti. Vjerujemo da će bez problema htjeti ispeći roštilj! Možda ćeš jesti više svinjetine nego što bi to voljela, ali zato ćeš izbalansirati prehranu kad na tebe dođe red.

Olakšaj mu pripremu hrane

Najprije mu nabavi neke jednostavnije kuharice za početnike, a ne bi ni škodilo kad bi kuhao u suđu za kojeg se ne lijepi hrana. Osim toga, nemoj mu visiti nad vratom i nadgledati svaki njegov korak već ga pusti da stvari riješi sam. U pomoć uskoči samo ako te pozove.

Pohvali ga


Ako tvoj frajer provede neko vrijeme u kuhinji pripremajući obrok za tebe i ekipu, nemoj ga zaboraviti pohvaliti, makar samo i za trud. Ako vidi da su njegovo vrijeme i trud bili pozitivno prihvaćeni, vjerojatnije je da će ponovno kročiti kroz kuhinjski prag.

Ti operi suđe


Pranje suđa vjerojatno je najomraženiji dio kuhanja, osim u slučaju da posjeduješ perilicu. Znaš i sama koliko bi se ljepše osjećala kad bi frajer oprao posuđe nakon što ti zgotoviš obrok. Pokaži mu svojim primjerom i nakon nekog vremena uvedite praksu da jedan kuha, a drugi čisti. Oboje ćete biti i više nego zadovoljni.