Kako prikriti izrast

CURE s pramenovima i obojenom plavom kosom znaju koliko je teško prikriti izrast u danima kada se jednostavno ne stigne frizeru. Za takve trenutke dobro je upamtiti nekoliko savjeta te naučiti koje frizure treba izbjegavati, a uz pomoć kojih se mudro može prikriti vidljivi izrast.

1. Frizure koje trebaš izbjegavati

Zaboravi na ispeglanu ravnu kosu bez volumena. Također, izbjegavaju uredne ravne razdjeljke te zalizane repove ili punđe.

2. Frizure koje ti idu u prilog

Lagano raskuštrana kosa s mekanim uvojcima i bogatim volumenom izvrsno će prikriti izrast. Kao stvorene za tebe su supermoderne raskuštrane punđe, seksi valoviti uvojci koji izgledaju kao frizura plaže, pletenice koje se rade uz lice dok ostatak kose ostaje raspušten, sitne kovrče, jedna strana glave začešljana a druga raspuštena te asimetrični razdjeljci i natapirana kosa s opuštenim repom.

3. Dodaci za kosu

Ako ne želiš da se tvoj izrast vidi, budi kreativna i poigraj se s nakitom i dodacima za kosu. Izvrstan izbor su trakice koje se stavljaju oko glave, ukrašeni rajfovi, marame vezane u pin up stilu, velike ukosnice te mašne kojima možeš ukrasiti nestašnu punđu ili rep.

4. Što napraviti ako imaš šiške


Plave šiške sa tamnosmeđim izrastom zaista ne izgledaju privlačno pa ih u "kriznim danima" podigni i natapiraj ili lagano isfeniraj na stranu.