Kako se muškarci pripremaju za prvi spoj?

Foto: Screenshot Youtube

IDE li to slično kao i kod žena?

Napravio je važan korak: pozvao te na spoj, a sad je došao i taj dan. Ako si mislila da sve što je napravio od pripreme za njega jest otuširao se i pokupio prve hlače i majicu iz ormara, razmisli još jednom. 
 
1. Prava hrana
 
Ako spoj podrazumijeva samo odlazak na piće, u kino ili šetnju, a ne večeru, svaki će se prethodno najesti. No, itekako će paziti što jede, kako se ne bi dogodile neke nepredviđene i neugodne situacije. Također, važno im je da nemaju dah od češnjaka i slično.
 
2. Teretana
 
Odlaskom u teretanu dobit će još malo samopouzdanja i poboljšati sliku o sebi. Samopouzdanje ide ruku pod ruku s udobnošću, a udobnost vodi do dobrog spoja.
 
3. Frizura, nokti...
 
Nakon toplog tuša, slijedi uređivanje noktiju i namještanje frizure. Ponekad to i potraje, jer se isprobavaju razni stilovi, sve dok frizura ne bude savršena.
 
4. Odjeća
 
Dečki su za Women's Health otkrili kako nije istina da obuku prvo što pronađu čisto u ormaru, već isprobaju i po nekoliko kombinacija, prije nego odluče koja je najbolja.
 
5. Čišćenje
 
Skoro svaki muškarac ponadat će se da će spoj završiti kod njega doma, uz malo akcije. A u slučaju da se to dogodi, sve treba biti čisto i uredno, zar ne? Imam li je čime ponuditi?!
 
6. Pražnjenje
 
Znaš na što mislimo, zar ne? Možda on nije bio u pogonu već neko vrijeme ili je jednostavno previše uzbuđen. Više puta je dokazano kako ih masturbacija oslobađa od stresa, a to je upravo ono što im sada treba.