Kako vam spavanje u grudnjaku može pomoći

Foto: Yamamay

IAKO baš i ne volimo osjećaj grudnjaka na sebi, spavanje u grudnjaku ima svojih prednosti...

Svako malo naletimo na neke zanimljive studije i njihove rezultate. Neki nam se čine logični, neki nam se čine kao da nemaju veze s pameću. No bilo kako bilo, uvijek nam je zanimljivo saznati što su to novo znanstvenici otkrili.

Jedna od nedavnih studija je pokazala da nošenje grudnjaka tijekom spavanja može utjecati na to da se vaše grudi ne opuste tako lako.

S rezultatima ove studije slaže se i Linda Becker, američka stručnjakinja za grudnjake (Da, u Americi i to postoji!). Ona smatra kako je nošenje grudnjaka tijekom spavanja potpuno zdravo te da dodatnih 8 sati potpore koju grudnjaci omogućuju pomaže grudima da ostanu gore, prpošne, mladenačke i vesele.

Spavanje u grudnjaku ipak se ne preporučuje svima. Iz jednostavnog razloga što spavanje u grudnjaku nije baš najugodnije, a dame s košaricama A i B uopće nemaju potrebe za spavanjem u grudnjaku budući da njihove grudi ne zahtijevaju dodatnu potporu.

No one žene koje imaju veće grudi svakako bi trebale razmisliti o ovoj ideji. Čisto da pomognete vašim curama da ostanu u zraku!

Izvor: Cosmopolitan.hr