Kampanjom Monike Sablić najavljen novi Fashion Week Zagreb

Foto: Press Foto, Jadran Lazić

FASHION Week Zagreb ove će se sezone održati od 28.-30. studenog, a organizatori su ovu manifestaciju odlučili najaviti ženstvenom kampanjom Monike Sablić.

Nakon atraktivne Anne Sedokove koja je prošle sezone zbog Monike i snimanja njene kampanje doletjela iz Kijeva, ove sezone zaštitno lice Monike Sabliće je Andreja Ćupor. No da i ova kampanja bude u međunarodnom duhu pobrinuo se fotograf Jadran Lazić koji je Monikin dugogodišnji prijatelj i koji doletio posebno iz Los Angelesa kako bi snimio ove fotografije.



Kolekcija je inspirirana 70-im godinama, poznatom njujorškom diskotekom „Studio 54“ te pjesmom „Hot stuff“  Donne Summer, a izrađena je od američkog satena i pliša.



Monikinu kampanju snimio je ugledni fotograf s američkom adresom Jadran Lazić dok se za styling se pobrinula Petra Nižetić.



" Sretna sam što sam imala prilike surađivati sa vrsnim fotografom svjetskog renomea, našim Splićaninom Jadranom Lazićem. Jadran je naš obiteljski prijatelj, ali zadnjih 20-ak godina živi u Los Angelesu i samo povremeno navrati u Hrvatsku gdje mu je ovo prvo modna kampanja koju je radio. Andrea Ćupor koja je zaštitno lice ovosezonske kolekcije mlada je i uspješna samosvjesna poslovna žena koju mogu vidjeti u svojoj odjeći, a s tim prekrasnim plavim očima i gustom sjajnom kosom Andrea se savršeno uklopila u cijelu ideju kampanje. Drago mi je što sam uspjela nagovoriti Andreu na ovo snimanje. Naime, ona se nije vratila u modni svijet i radi u totalno drugom sektoru, trenutno je voditelj odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, morala sam je nagovarati da snimi kampanju i ovo je odradila prijateljski.", izjavila je Monika Sablić.