Kolegice Sofije Vergare oduševljene njezinim novim komadom

Foto: JLP, Screenshot Video

SOFIA Vergara i Joe Manganiello novi su vrući par celebrity svijeta, a dok su na početku veze bili poprilično samozatajni, sada otvoreno pokazuju svoju sreću.

Zanosna Kolumbijka i 5 godina mlađi ljepotan vikend su proveli šećući zagrljeni po Los Angelesu, a njihove romantične spojeve snimili su dežurni paparazzi koji su fotke novog zaljubljenog para dobro unovčili.

Visoki Joe za romantične trenutke s jednom od najljepših žena na svijetu odabrao je casual kombinacije poput traperica ili cargo hlača, gležnjača i udobnih pamučnih majica, dok je uvijek sexy Sofia blistala u uskim trapericama, majicama s V izrezom i nezaobilaznim vrtoglavim štiklama s otvorenim prstima.

Sofijin izbor partnera nedavno su pohvalile i glumice Julie Bowen i Sarah Hyland s kojima Vergara glumi u seriji "Modern Family".

"Mislim da su super sexy zajedno.", izjavila je Sarah koja glumi Hailey za US Weekly, "Znam Joea, on je jednostavno divan! Glumio je tatu mog dečka u seriji Medium pa se poznajemo već neko vrijeme. On je nevjerojatna osoba i obožavam ih oboje. Navijam za njihovu vezu. Imali bi super zgodne bebe."

Julie Bowen koja glumi Claire se pak našalila kako su možda i prezgodni: "To je gotovo kao genetska eksplozija. Jednostavno su prezgodni!"