Pogrešni razlozi za ostavljanje nekoga

Pogrešni razlozi za ostavljanje nekoga

Foto: S. Oliver

POSTOJE opravdani razlozi za prekid i oni koji to definitivno nisu.

1. On nije savršen
 
Nažalost, ne postoji tako nešto kao savršen dečko. Svaki primjerak je drugačiji i svaki ima svoj način pokazivanja da mu je stalo, što bi drugim riječima značilo kako on nipošto ne zaslužuje epitet lošeg dečka, ako ne ljubi svaki pedalj tla po kojem hodaš. Ryan Gosling je u "Notebooku" to radio, jer je tako pisalo u scenariju.
 
2. Ti nisi centar njegovog svijeta
 
On ima život i izvan vaše veze. Od nečeg mora živjeti (posao) i s nekim mora raditi sve ono što ne može s tobom, poput gledanja tekmi i komentiranja drugih žena (prijatelji). To ili moraš prihvatiti ili nisi za vezu.
 
3. Tvoji prijatelji misle da nije za tebe
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tu ne spadaju ozbiljne stvari poput ljubomore, manipulacije ili nasilja, već sve one male stvari, zbog kojih se on ne sviđa tvojim prijateljima. No, ono što je najvažnije jest da ti bolje od svih njih znaš kakav je on i tebi se sviđa baš takav kakav je. Ako su pravi prijatelji, naučit će ga već nekako prihvatiti.
 
4. Ponašanje pred drugima
 
Neki ljudi ne vole javno iskazivanje ljubavi. Ako je on jedan od takvih, to ne znači da te ne voli. I tako je bitnije kako te tretira kad drugi nisu u blizini. Dokle god je dobar i čini te sretnom, to je dečko koji se čuva.
 
5. Nema novaca
 
Život je težak i mnogi nisu takvi sretnici da se rađaju sa zlatnom žlicom u ustima. Suditi nekoga na temelju njegove financijske situacije, jedno je od onih ponašanja koje ne treba kopirati. Sasvim je druga stvar, ako je on lijen i nemotiviran.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara