Ledena nježna bajka

Foto: Carven, Marks&Spencer

OVAJ naslov nije tu zbog snježne čarolije i nježnosti koju nam hladnoća donosi, već mislimo na nježne puderaste nijanse kaputa i jakni koje će od tebe pretvoriti pravu princezu. Ružičasti snovi ove su sezone itekako postali zbilja jer su nude nijanse i sve nijanse roze na početku wish liste svake modno osviještene djevojke.

Ne mislimo da se sada moraš potpuno raspametiti na ovu boju i od glave do pete se odijevati u Barbie stilu, već da će tvom crnom odijelu koje si mislila isfurati na posao sjajno pristajati neki oversize kaput u nježnijoj boji.

Nećeš djelovati tako strogo poslovno, iako ćeš i dalje zadržati poslovni gard, a i osjećat ćeš se bolje ako ćeš za hladnijih dana posezati za svjetlijim nijansama odjeće. Za izlazak u grad na nove traperice obuci običnu bijelu majicu, balerinke i nježnoružičasti sako. Za hladnijih dana slobodno posegni za svojom bundicom u puder boji i uživaj u modnoj zimskoj čaroliji.


Oversize kapute i dugačke sakoe za ovu sezonu predstavila su i velika modna imena kao što su Marc Jacobs, Celine, Miu Miu i Mulberry.