Lete li tanjuri? Johnny Depp progovorio o odnosu s bivšom djevojkom Vanessom!

Foto: JLP

IAKO su sve oči trenutno uprte u Johnnyja Deppa i njegovu mlađahnu djevojku Amber Heard, svi se pitaju kako su nove vijesti utjecale na njegovu bivšu nevjenčanu suprugu Vanessu Paradis.

Nagađanja je prekinuo sam glumac te otkrio kako on i Vanessa imaju odličan odnos.
 
Podsjetimo, par je bio zajedno 14 godina i imaju dvoje djece, no nikada nisu stali pred oltar. Johnny je za Glamour otkrio kako se nikada nisu niti htjeli vjenčati. Otkrio je i kako se njegov odnos s Vanessom nije previše promijenio otkad su se rastali, bez obzira na činjenicu da je svoju sadašnju zaručnicu upoznao godinu dana prije službenog prekida s Vanessom, u lipnju 2012. godine.
 
"Imam odličan odnos s Vanessom. Nema neugodnosti niti neprijateljstva. Proveli smo predivnih 14 godina zajedno i odgojili dvoje djece, na koje smo jako ponosni. Redovito se viđamo i ona je prekrasna žena. Volim je i ona voli mene. Uz to, divna je majka i nikada neću ništa loše reći o njoj", otkrio je Johnny.
 
Vanessa navodno nema ništa ni protiv toga da buduća gospođa Depp provodi vrijeme s njezinom djecom. Johnny je dodao i kako mlađahna Amber također ima odličan odnos s njima te da im je kao velika prijateljica.
 
Svaka čast ako je tako, no mi nismo sigurni vjerujemo li još uvijek u bajke.