Lewis Hamilton na canneskoj zabavi Kim Kardashian potpalio glasine da hoda s Kendall

Foto: Instagram

KAKO drugačije objasniti činjenicu da se Lewis Hamilton našao u ovom društvu?

Kim Kardashian i u drugoj trudnoći pati od jutarnjih mučnina, no kada padne noć, slavna starleta još uvijek ima snage za večere s dragim prijateljima.
 
Tako je bilo i prošlog utorka, kada je sletjela u prekrasni Cannes te priredila večeru za obitelj i brojne slavne prijatelje, a fotku vesele družine objavila je na svom Instagramu. Tako se na fotki jasno vide mama Kris i njezin mlađahni dečko Corey Gamble, Kylie i reper Tyga, ali i vozač Formule 1, slavni Lewis Hamilton, koji dosad nije bio viđen u ovom društvu.
 
 
Podsjetimo, za vrijeme filmskog festivala u Cannesu i tradicionalne utrke Formule 1 u Monacu, krenule su glasine kako se slavni vozač spetljao s mlađahnom Kendall Jenner, za koju se pohvalio prijateljima da je jako lijepa, pametna i zabavna te da ju želi izvesti na pravi spoj.
 
Kendall nije bila među uzvanicima na večeri, ali čini se kako je Lewis krenuo u osvajanje njezine obitelji, posebno mame Kris, koja slovi kao jako stroga.
 
Baš nas zanima što će na sve to reći pjevačica Nicole Sherzinger, s kojom je Lewis hodao 7 godina te konačno prekinuo u veljači ove godine, za koju se šuška kako ga još uvijek nije preboljela.