Ljubav na prvi pogled: Što žene prvo primijete kod muškaraca?

Foto: Mavi Jeans

ZNAMO, nije važan izgled nego ono što se nalazi unutra, ali budimo realni - kad skužimo zgodnog tipa na šanku, rijetko koja od nas razmišlja o njegovoj duši. Ovo su stvari koje ćemo prvo primijetiti na muškarcu.

Kako je odjeven
 
Nije lijepo suditi o nekome na temelju toga što ima na sebi, ali to radimo, jer je jednostavno. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno - žene  baš nisu lude za muškarcima u majicama na kojima pišu stvari tipa "nisam ginekolog, ali mogu pogledati", ni onima koji se oblače kao Pitbull.
 
Stav
 
Sramežljivi muškarci koji stoje u kutu neće imati previše uspjeha s nama, a neće ni oni glasni, iritantni predvodnici čopora koje se čuje čim uđeš u klub. Najbolja je neka kombinacija između te dvije krajnosti - tip sa stavom koji se ne trudi biti u centru pozornosti.

Higijena
 
Znamo, nije baš lako ocijeniti nečije higijenske navike na prvi pogled, ali na drugi već jest. Jedan pogled na nokte, zube i generalno stanje muškarca i otprilike znamo s kim imamo posla.
 
Frendovi
 
S kim si, takav si - ovo svi znamo, a vrijedi i kada je riječ o prepoznavanju dobrog ili lošeg frajera. Ni najzgodniji tip na svijetu neće imati puno uspjeha sa ženama ako je okružen društvom koje te iste žene odbija.