Ljubav u 2014. - bez grešaka

Foto: Screenshot Youtube

SVI se trudimo i svima nam je teško u procesu traženja nove ljubavi. Prvi spoj, dopisivanje, upoznavanje osobe koja nam se možda sviđa, a možda i ne baš toliko… Sve su to slatke muke u kojima ponekad zaboravljamo uživati. Ako se pripremaš za spoj, pokušaj izbjegavati ove greške.
 
Previše informacija odjednom
 
Naravno da ćete dijeliti priče i događaje, jer se želite upoznati, ali postoji razlika između zanimljive cure sa super pričama i cure koja na prvom spoju objašnjava cijelu povijest svoje obitelji. Teme na prvom spoju moraju biti jednostavne, lagane i ne previše komplicirane.
 
Laganje
 
Svatko od nas to radi - izmislimo neki zanimljivi hobi, tu i tamo preuveličamo neku priču, od muhe napravimo slona, ako to ide u našu korist… I zaboravimo na to. Problem kod malih laži je upravo u tome što ih najčešće zaboravljamo, što znači da će nas netko kad-tad uhvatiti.
 
Pričanje o bivšem
 
Dečko s kojim si na spoju stvarno, ali stvarno ne želi slušati priče o tipu s kojim si bila prije njega - ni one dobre, ni one loše. Pravilo za spojeve: ne spominji bivšeg, nikad. Čak i ako te novi tip pita o njemu (što je vrlo neizgledno) odgovaraj kratko i promijeni temu.
 
Tipkanje
 
Baš sad moraš provjeriti što je na Facebooku? Ako to radiš, pokazuješ tipu s kojim si na spoju da si jako nezainteresirana i još k tome nekulturna. Ako time pokušavaš riješiti neugodnu tišinu, radije mu priznaj da je tišina i da ti je neugodno, barem će shvatiti da si iskrena osoba.