"Loš DJ" i Index Rouge ovom su paru donijeli sreću: Naša nova Index Rouge mladenka je Vlatka Knežević!

Foto: Privatne fotografije , Ilustracija Index

DRAGE naše buduće mladenke! Ovih dana ljubavni filmovi i romatične serije nisu nam bile potrebne jer smo uživale u vašim prekrasnim i duhovitim pričama o upoznavanju i zaljubljivanju. Bilo je zaista teško odabrati pobjednicu, a pošto smo bile primorane izabrati samo jednu, odlučile smo Index Rouge Mladenkom za 2013. godinu proglasiti Vlatku Knežević!

Simpatična Vlatka nasmijala nas je netipičnom ljubavnom pričom o tome kako je i gdje pronašla svoju "mušku verziju", a mi ćemo nju i njezinog zaručnika, u suradnji s Danima vjenčanja bogato nagraditi.

Pročitajte Vlatkino pismo:

"Bilo je to prije 4 godine i da mi je netko rekao da će ovako završiti, tj. početi rekla bih mu da je lud. No, krenimo od početka...
3.6.2009, srijeda. Sjedimo frendica i ja na našem mjestu, pijemo i razmjenjujemo životne mudrosti. Ja, izašla iz 4 godine duge veze, trubim o tome kako ne postoji normalan dečko na ovome svijetu. "Jel ti vidiš sve ove budale vani. Pa di možeš naći normalnog tipa? Nigdje! Jedinog normalnog si ti čopila!" (op.a. mog najboljeg prijatelja). S oduševljenjem se složila samnom, a ja nastavila svoj monolog. "Di ti možeš nać frajera danas? Ionak samo tulumarimo i spavamo...U klubu?!" hahaha... Od srca smo se nasmijale. "Nemrem ja to više, to zivkanje svakih 5 minuta, poruka di si, kaj si, s kim si...Mislim da ću sad bit jedno 5 godina bez dečka!! Da, tak je..." I opet smo se složile s mojoj konstatacijom da mi ne treba neki ljubomorni tip, iskapile piće, otišle u klub i plesale cijelu noć...solo!

Tjedan dana poslije, ponovo naša srijeda, isto mjesto, ali ovaj put malo više ljudi. Slušam frendicu od frendice kako mi priča svoju tužnu priču, kako ju je dečko ostavio i mislim si koliko sam bila u pravu da su svi isti. Ona za razliku od mene žudi imati dečka i "bez muškarca ne funkcionira". Rekoh, nemaš beda stara, naći ćemo mi tebi nekoga. Cuga popijena, ponovno smo na podiju, ovaj put svi u paru osim mene i "ostavljene". Plešemo i zezamo se, ona silom hoće upoznati nekoga, ali joj je bed, a ja kao ja, ništa nije bed! =)
Odmah sam ga snimila i rekla: "evo ga, gle ga kak je zgodan, sad ću ti ga sredit!" "Bok, ja sam Vlatka, ovo je moja frendica i htjela bi plesat s tobom" Čim sam to izrekla nestala sam u gužvi da ih ostavim same. Vraćam se ja nakon cca 15 minuta i vidim nema nje... Prođem kraj njega, a on mi se nasmije. Inače nisam baš za te srcedrapajuće fore, ali...taj osmijeh!! To je bio najljepši osmijeh koji sam ikad vidjela... pogodio me ravno u živac. Morala sam mu se obratiti. Da sad ne prepričavam cijeli razgovor, kojeg se sjećam od riječi do riječi, nakon kratkog prepucavanja - ti nisi htjela plesat samnom, e sad ja neću, ipak smo završili na plesnom podiju... U jednom trenutku DJ pusti Severinu, Moja štikla. "Mrzim tu pjesmu!", šapnem (čitaj:zaderem) mu se na uho. "I ja, bojkotiramo?" I tako cijeli klub, skače, pleše, vrišti, a mi stojimo i gledamo se. Tad mi je dao još jedan osmijeh, još zarazniji od onog maloprije i poljubio me. Znam da zvuči patetično, ali u tom trenutku sve je stalo!
Da ne duljim...uzeo je broj, javio se u subotu. "Vidiš koka, točno na vrijeme! Pa nije valjda da zna za pravilo 3 dana?! Ma ni jedan frajer to ne zna..."
I tako otišli smo na kavu, a koliko je bilo dobro govori činjenica da smo na kavi bili od 8 navečer do 4 ujutro, a bila je nedjelja. Doduše zatvorili su kafić, pa smo se morali preseliti na obližnju klupicu. Cijelo vrijeme smo razgovarali, zezali se, malo se i ljubili... Toliko mi je pasalo njegovo društvo da mi se sve činilo nestvarno. Sve se poklapalo, sve što je rekao, sve što je mislio, sve što je bio... Savršen! Bio je kako sam mu rekla -  moja muška verzija! Jednostavno nisam vjerovala da se tako nešto meni događa i da netko kao on postoji. Od tog prvog dana u svemu se slažemo, volimo iste stvari, radimo iste stvari, imamo iste fore... Kako smo se polako upoznavali shvatili smo da smo se kao mlađi kretali istim putevima, družili sa istim ljudima... Oboje vjerujemo kako smo se i prije vidjeli, prošli jedan pored drugog, možda se i pogledali onako usput, ali sudbina nije htjela da se prije upoznamo... Postala sam malo previše sladunjava pa ću polako završiti svoju priču iako bi mogla pisati još satima...

Eto, uvijek sam tvrdila da ljubav na prvi pogled ne postoji, ali meni se dogodila upravo ona. Bez obzira da li je pobjednička ili ne, s guštom sam je ispričala i bez obzira koju odaberete meni je moja naj. S nestrpljenjem čekam našu 5. godišnjicu, dan kada ću mu reći "Uzimam!"

Pogledajte što ćemo sve pokloniti sretnoj mladenki:


ROYAL BRIDE: Vjenčanica u najam u vrijednosti 5.000 kn

FRIZERSKI SALON BOUVIER: poklon bon za vjenčanu frizuru i ugradnju noktiju u vrijednosti 500,00 kn

PRO TAN SOLUTIONS CROATIA: poklon bon za spray tanning u vrijednosti 200,00 kn

RADIX kozmetika: poklon paket GUERLAIN kozmetike

ZAKS – poklon bon u vrijednosti 500,00 kn

Cvjetni atelier  MIRELA
– vjenčani buket

BEAUTY WEDDING ALBUMS – poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za izradu wedding albuma ili wedding booka

JEORDIES – muška kravata

IDOL PLUS – vjenčani make up by Lidija Tolić

Raspored i program Dana vjenčanja pogledajte ovdje.

Čestitamo sretnom paru i zahvaljujemo svima koji su se prijavili!