Loša prijateljica: Jesi li tip koji u vezi zaboravlja na druge?

Foto: Just Cavalli

U SVAKOM društvu postoji jedna osoba koja se u vezi jednostavno potpuno promijeni. O njoj se često priča, uvijek je tema tračeva, i svatko od nas se kune da se nikada neće pretvoriti u nju. Ali ipak, nekako se i to dogodi. Jesi li sigurna da ti nisi ta osoba? Ako nisi, evo nekoliko karakteristika loše prijateljice koje se u vezi prestaje družiti sa svima:

Uvijek biraš svog dečka

Naravno da će ti dečko biti prioritet, ali tu i tamo se morate razdvojiti. Ako ti je svaki odgovor na bilo kakav poziv prijateljica to da se moraš družiti sa svojim dečkom, vjerojatno te tračaju na kavi.

Prijatelji su ti dosadni

U dubini duše znaš da nije u redu da izbjegavaš druženje sa starim frendovima, pa izmišljaš izlike zbog kojih će ti biti lakše. Najlakše je sebe uvjeriti da su svi tvoji prijatelji postal jako dosadni, jer onda nema grižnje savjesti.

Izmišljaš izlike

Danas ne možeš na kavu jer moraš s njim na utakmicu… Moraš pospremati stan… Moraš vidjeti kakve on ima planove pa ćeš se javiti… Sve ove izlike pale jednom ili dvaput, a kasnije postaju jako prozirne.

Na kave uvijek dovodiš i njega

Bez obzira na to koliko tvoje frendice vole tvog dečka, ponekad žele popiti kavu bez njega. Ako ga uvijek dovodiš sa sobom, tvoje cure vjerojatno imaju osjećaj da te gube i da si ih zamijenila dečkom.