Riješi se tereta: Kako krenuti dalje nakon prekida

Riješi se tereta: Kako krenuti dalje nakon prekida

Foto: Louis Vuitton

BEZ obzira na to jesi li ti prekinula s njim ili te ostavio, svaki je prekid na neki način težak. I svaki se može preboljeti. Nova veza tu najbolje pomaže, ali prije nego što se upustiš u nju, moraš se riješiti prtljage. Evo kako to možeš učiniti:

Nauči nešto iz stare veze

Što si krivo napravila? Što je on krivo napravio? Postoji li nešto što bi napravila drugačije da krećete ispočetka? Sva ova pitanja mogu ti pomoći da saznaš što želiš, i što ne želiš u novoj vezi. Ako pronađeš odgovore na njih, lakše ćeš zaboraviti na staru ljubav.

Budi svjesna situacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Većina žena će što prije pokušati pronaći nekoga s kim će preboljeti staru vezu, što je sasvim u redu, ali takve veze za utjehu rijetko prerastaju u pravu ljubav. Ako si pronašla novog tipa, nemoj puno očekivati od njega, pogotovo ne ako ga koristiš kako bi preboljela bivšeg.

Uživaj u trenutku

Sada kad si solo, uživaj jer ćeš ubrzo ponovno biti u vezi i možda će ti faliti dani slobode. Nemoj gledati na prekid kao na prokletstvo - gledaj na njega kao na blagoslov jer napokon možeš raditi sve što si htjela.

Upoznaj sebe

Najbolji trenutak za upoznavanje sebe je onaj u kojem ostaneš sama. S dečkom je to puno teže, a ako provedeš neko vrijeme bez ikoga, lakše ćeš saznati što ti se sviđa i što želiš u životu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara