Nakon 120 urnebesnih epizoda, završila serija "Frikovi"

Foto: Press Foto

OBOŽAVATELJI humoristično - kriminalističke serije "Frikovi" ("Psych") sinoć su se oprostili od duhovitih glavnih likova Seana i Gusa, koji su ih zabavljali punih osam godina.

Nakon 8 sezona i 120 epizoda, scenaristi su odlučili ugasiti seriju dok je još uvijek na vrhu popularnosti, a Dulé Hill koji glumi Gusa to je objasnio riječima: "Posljednje dvije sezone postajale su sve snažnije i snažnije te imam osjećaj da prekidamo show dok smo na vrhuncu."

"Početak kraja" scenaristi su najavili pretposljednjom epizodom u kojoj uvode lik smušene detektivke Brannigan (Mira Sorvino), koja dolazi na mjesto Seanove djevojke Jules koja seli u San Francisco.

Nakon početnih zavrzlama, Lassiter prihvaća neobične metode nove detektivke te postaje jasno kako u policijskoj postaji Santa Barbare više nema potrebe za "vidovnjačkim" uslugama Seana i Gusa.

U posljednjoj epizodi Sean se dirljivim videom oprašta od Gusa, ali i svojih gledatelja, a zanimljivo je i pojavljivanje glumca Deona Richmonda koji je zaista glumio klinca Buda u seriji "The Cosby Show" (gledatelji serije "Frikovi" znaju da Gusa često uspoređuju s 'onim klincem iz Cosby Showa').

Posebno iznenađenje za publiku je pojavljivanje slavnih glumaca Billyja Zanea te Vala Kilmera koji se također često spominje u seriji.