Napravi adventski kalendar za dečka, cimericu ili klince

Foto: Pinterest

OVE godine preskoči kupovne adventske kalendare i razveseli ukućane vlastitom varijantom punom poklončića koji će ih još više razveseliti. Ovaj "uradi sama" projekt uopće ne mora biti skup - potrebno ti je samo malo mašte i dobre volje te nekoliko poklončića koji ne moraju koštati više od dvadesetak kuna.

1. ADVENTSKI KALENDAR ZA DEČKA

Kutijice oblijepi ukrasnim papirom ili stranicama časopisa ili novina te ukrasi vrpcama, i zanimljivim natpisima ili crtežima. Na svaku kutijicu stavi pripadajući broj. U kutijice stavi omiljene bombone ili čokoladice svog dečka, ali i kupone koji će ga razveseliti s natpisima u stilu "Danas ja perem suđe", "Ti izaberi film u kinu, ja plaćam karte", "Kupon za masažu" i tako dalje.

2. ADVENTSKI KALENDAR ZA CIMERICU

Živiš li s cimericom, razveseli i nju zgodnim adventskim kalendarom koji će uljepšati vaš dom. Napravi paketiće od papira s veselim uzorcima te ih postavi na stol iza kojeg ćeš zid ukrasiti zvjezdicama i božićnim motivima. U kutijice ubaci čokoladice, lakove za nokte, fotke celebrity frajera koji su joj zgodni, recept za koji te uvijek ispituje, najlonke poput onih koje si joj potrgala...

3. ADVENTSKI KALENDAR ZA NAJMLAĐE

Klince će oduševiti bilo koji oblik adventskog kalendara koji ukazuje na igru. Prazne kutije šibica oblijepi veselim papirima za zamatanje te ih označi brojevima. U kutijice stavi male igračkice i slatkiše te sve zajedno stavi u prazan akvarij.