Navike koje će impresionirati tvog šefa

Foto: Chanel

VRIJEME je za dokazivanje.

1. Dosljednost
 
Uvijek pokušaj biti dosljedna, posebno kada je u pitanju to da uvijek daješ sve od sebe. To je ključ, iako kod svih nas postoje razdoblja kada nam se čini da nas produktivnost izbjegava u širokom luku.
 
2. Rješavanje problema
 
Stvari koje možeš riješiti sama, tako i riješi i nemoj time zamarati svog šefa. Nitko ne voli ljude koji kukaju za svaku sitnicu te traže pomoć od drugih za baš svaki problem, koji im se nađe na putu.
 
3. Ideje
 
Pokaži šefu da je donio dobru odluku, kada te odlučio zaposliti. Sudjeluj u razgovorima, zapisuj stvari, podsjećaj ga na dogovore i najvažnije od svega, iznosi ideje, koje će pomoći da se oboje dokažete. 
 
4. Male stvari
 
Iako točno znaš koji je tvoj posao, ponekad trebaš pokazati da se brineš i o malim stvarima, koje nisu dio njega te obaviti one koje nisu u tvojoj nadležnosti. Na takvim stvarima se prikupljaju dodatni bodovi.
 
5. Timski rad
 
Znamo da misliš kako baš sve možeš sama i bez ičije pomoći, no ponekad je više ljudi na istom projektu, siguran uspjeh za isti. Moraš se znati prilagoditi tome, jer svi šefovi vole timske igrače.