Potezi koji će ti omogućiti napredak na poslovnom planu

Potezi koji će ti omogućiti napredak na poslovnom planu

Foto: Crystal Glam

NE trebaš igrati prljavo, kako bi stigla do vrha.

1. Obavi posao koji nitko drugi ne želi raditi
 
Neki tvoji kolege smatrat će da su predobri za takve poslove, no nemoj biti jedna od njih, jer upravo ti oni mogu donijeti dodatne bodove kod šefova, koji će  to sigurno primijetiti.
 
2. Budi u interakciji sa što više ljudi
 
Drži oči i uši otvorene za mogućnosti - budi u stalnoj interakciji s drugim ljudima, s raznih poslovnih područja. Od njih možeš čuti svašta, ali i naučiti. Također, poznanstva danas igraju veliku ulogu u uspjehu pojedinca.
 
3. Uloži u svoj napredak
 
Uvijek možeš biti bolja. Zato nemoj bježati od stvari koje ti ne idu tako dobro, već nauči kako ih obavljati. Pitaj kolege za povratne informacije i pomoć ili nauči sama više o tome. 
 
4. Budi u dobrim odnosima s kolegama
 
Povezivanje s kolegama u uredu, daje ti priliku da dobiješ razne uvide, koji bi ti mogli pomoći u donošenju odluka ili razmišljanju o novim idejama. Također, nikad ne znaš kada će ti trebati njihova podrška i to ne samo na trenutnom poslu.
 
5. Zaboravi na spletkarenje
 
Usredotoči se na to da postaneš još bolji zaposlenik i nemoj trošiti svoje vrijeme na uredsko spletkarenje. Tvoje radno mjesto nisu "Igre gladi". Radi pošteno, a sve ostale stvari ostavi drugima.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara