Nijanse seksa: 5 stvari koje bi muškarci mogli naučiti od Christiana Greya

Foto: Shutterstock

CHRISTIAN Grey je već jako popularno ime u većini kućanstava, a žene diljem svijeta sanjaju o tome da njihov dečko bude barem sličan ovom omiljenom ljubavniku iz knjige "Pedeset nijansi sive". Novac i prestiž na stranu, svaki muškarac može biti preslika ovog muškarca za kojim žene uzdišu, ako se drži ovih pravila:

Predigra je važna

Christian to zna - ne  samo da zna, nego je u tome stručnjak. Ženama je predigra iznimno važan dio seksa, jer većina nije spremna odmah krenuti, za razliku od većine muškaraca. Ne govorimo o "predigri" koja traje 2 minute i uključuje nespretno skidanje našeg donjeg rublja – govorimo o onoj pravoj, dugačkoj, izluđujućoj predigri.

Tehnika također

Neki muškarci su uvjereni da je sama činjenica da su se pojavili u prostoriji i da imaju penis dovoljna za odličan seks. Pravi muškarac, poput Christiana Greya, zna puno o seksu, i shvaća da je svaka žena drugačija. O seksu se stalno uči nešto novo, a muškarac koji zna točno što odgovara ženi s kojom je u krevetu je u njenim očima kralj.

Žena je na prvom mjestu

Christian Grey jasno daje do znanja da je u potpunosti posvećen ženi s kojom provodi vrijeme. Ona mu je na prvom mjestu, najvažnija, centar njegovog svemira. Ovo naravno znači i da će se potruditi da ona uživa, pa čak i zanemariti samoga sebe kako bi u tome uspio.

Christian posjeduje svoju djevojku

Ne u stvarnom smislu, ali da, na neki način ju smatra svojim vlasništvom, što znači da o njoj brine kao da mu stvarno pripada. Ženski pokret i emancipacija na stranu, vjerujemo kako svaka žena voli osjetiti da pripada nekome.

Pregovaračke tehnike su ključne

Christian i Anastasia se vrlo često ne slažu oko važnih stvari, ali umjesto da skrivaju svoje frustracije, otvoreno pričaju o njima. Kompromis je svakodnevica za njih, a svađe se rješavaju tako da jedno od njih dvoje jednostavno mora priznati da je u krivu. Ovo je nešto što baš svaka žena želi - otvorena, iskrena komunikacija.