O čemu sanja vaš muškarac?

Foto: weheartit

KANADSKI znanstvenici detektirali su pet najčešćih muških snova. Zamolili smo dr. Gillian Holloway, autoricu knjige “The Complete Dream Book”, da nam ih malo podrobnije protumači.

1. Seks. Ako vas u snu vara s drugom ženom koju poznaje, znači da ga je privukla, ali ne fizičkim atributima, nego nekim dijelom osobnosti, primjerice ambicioznošću ili vedrinom. A ako sanja o nekoj osobi koju nikad nije sreo, onda je način na koji se seksa u tom snu nešto što bi rado u stvarnosti probao s vama.
 
2. U bijegu. Nešto ga muči, ali to ne mora značiti da bi nužno bježao od toga. Progon u snu mogao bi biti simbol za nešto što ga motivira na neku akciju ili okreće njegovo djelovanje u nekom određenom smjeru. 
 
3. Padanje. Pod velikim je pritiskom i osjeća da gubi kontrolu, bilo na poslu ili u osobnom životu.  
 
4. Učenje za ispit. Iznenađujuće, ovaj san se češće ponavlja nakon što dečki završe školovanje i zaposle se, a znak je perfekcionizma. “Njega najčešće sanjaju oni koji ostvaruju svoje visoko zadane ciljeve”, kaže Holloway.   
 
5. Kasni. Zapravo i ne želi baš ići na taj događaj, štoviše, misli da su svi koji će ondje biti u nekakvoj prednosti pred njim i zbog toga se osjeća pomalo nesigurno.   
 
Izvor: Cosmopolitan