Oblikuj tijelo i pomladi lice u LPG EndermoSpa centru

Foto: Press Foto

LPG EndermoSpa centar deveto je mjesto u svijetu i jedino u Hrvatskoj licencirano od strane francuskog proizvođača LPG uređaja, tvrtke LPG Systems, za njegu tijela i lica ovim jedinstvenim uređajima koji su postali standard njege svake osobe koja brine o svom izgledu.

Licencu su dobili ne samo zbog naprednih tehnika koje koriste i prostora koji klijentima pruža ugodno, intimno ozračje, nego i zbog visoko educiranih djelatnika koji su prošli intenzivna školovanja kako bi iz svih tehnika koje koriste pri radu izvukli njihov maksimum i i u potpunosti ih prilagoditi klijentima, njihovim životnim navikama, željama i ciljevima te tako kreirati jedinstveni, individualizirani tretman za svaku osobu. Djelatnici ovog centra posebnu pažnju posvećuju evaluaciji i savjetovanju s klijentima jer vjeruju da je svaka osoba jedinstvena i posebna i zahtijeva tretman kreiran upravo po svojoj mjeri.

U LPG EndermoSpa centru možete ukloniti masne naslage, oblikovati tijelo, podignuti i učvrstiti grudi, smanjiti celulit, ukloniti linije i bore te svome licu vratiti mladenački sjaj, riješiti se podbratka, umornog izgleda očiju, ali i zaokružiti njegu besprijekorno urađenom manikurom i nježnim de-
pilacijama šećernom pastom. Poseban set tretmana namijenjen je i muškarcima kojima je briga o tijelu također postala sastavni dio životnog stila.

Kako biste ljeto dočekali spremni za plažu pripremili smo Vam dodatnih 30% popusta za LPG tretmane tijela, te više o našoj posebnoj ponudi možete pogledati na www.espa.hr.

NEKI OD TRETMANA KOJI MOŽETE IZABRATI:

LPG tretmani – anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja, oblikovanja i zatezanja tijela

LPG uređaji jedinstveni su u svijetu u njezi tijela, a njihovo djelovanje potvrđeno je brojnim znanstvenim i kliničkim studijama te FDA certifikatima. Naročito su uspješni u uklanjanju tvrdokornog celulita koji ostaje i kod žena koje se hrane pravilno i bave fizičkom aktivnosti, u zatezanju kože nakon naglog mršavljenja ili nakon trudnoće i u oblikovanju tijela.



Tretmani mršavljenja ultrazvučnom inverznom osmozom


Ovaj novi, revolucionarni tretman mršavljenja i smanjivanja masnih naslaga neinvazivan je i bezbolan, a rezultati su brzi i vidljivi već nakon prvog tretmana. Tehnika ultrazvučne inverzne osmoze radi na principu promjene polupropusnosti membrane masnih stanica i time omogućuje kontrolirano otpuštanje masnoće iz njih. Pri mjerenju rezultata koristi se adipometar ultrazvučni uređaj koji mjeri potkožnu masnoću i vjerodostojno prikazuje njezinu količinu prije i poslije tretmana te tako klijentu pruža potpun uvid u njegov napredak.

RMF BIOCYBERNETIC TRETMANI

Tretmani smanjenja celulita i tjelesne masnoće, učvršćivanja kože, podizanja i učvršćivanja grudiju, prirodni lifting lica... Posebno sjajni rezultati postižu se upravo u učvršćivanju i podizanju grudiju što ih čini jedinstvenim na tržištu ljepote jer za ovaj tretman nema nekirurške alternative.