"Oprosti" je out: Slatka pomirenja nakon svađe

Foto: Selected

SVAĐE nisu ništa neuobičajeno u vezama. No, duga durenja nakon njih mogla bi biti.

Donosimo nekoliko slatkih načina kako nakon svađe što prije dovesti vaš odnos u normalu (što ne uključuje već isfuranu frazu "oprosti").
 
1. Humor
 
Od nekog dobrog vica, smiješnog plesa, šale na vlastiti račun (možda je ipak prerano za šalu na njegov) do slanja smiješnih slika ili filmića (hvala bogu na tehnologiji). Sjeti se samo koliko je puta tebi dobra šala izmamila osmijeh na lice i popravila raspoloženje.

2. Nostalgija
 
Započinjanje komunikacije sa "sjećaš se kad smo" ili uspomenom poput prve zajedničke fotografije, ulaznice za kino i slično, itekako može pomoći u ovakvim situacijama. Također, što je priča ili uspomena smiješnija, brže će vam se popraviti raspoloženje.
 
3. Pokloni
 
To ne mora nužno biti stvar koju si kupila u dućanu. To mogu biti i stvari poput obavljanja najomraženijeg kućanskog posla, odlazak u najdraži restoran, gledanje tekme s njim i slično. Vrlo često takvi pokloni budu puno vrijedniji od onih koji se mogu kupiti novcem.
 
4. Fizičke aktivnosti
 
Od dobre masaže do seksa, ti biraš. Tko bi se ljutio nakon toga?
 
5. Komplimenti
 
Znamo da se nakon svađe rješavaju one negativne stvari, no ni u takvim trenucima ne zaboravi mu spomenuti razloge zašto ga voliš. To je puno bolja opcija od pukog kritiziranja i nabrajanja samo negativnih strana.