Otvara se još jedan GYMS4YOU Fitness Klub VMD Centar u četvrtak 12.02.2015.

Foto: Press Foto

NEPONOVLJIVA 48-SATNA PONUDA: godišnja članarina za samo 995,00 kn od četvrtka 12.02.2015. do subote 14.02.2014. do 12 sati.

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nastavlja svoju ekspanziju po Zagrebu. Na lokaciji VMD Centra u Strojarskoj ulici u četvrtak 12.02.2015. otvara se drugi po redu Gyms4you fitness klub. S obzirom da su Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, i ovaj će klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se također ulaziti skeniranjem otiska prsta.

Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, i za Gyms4you klub  u Centru Bundek, kao i u VMD centru, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći.

Posebna ponuda za ekskluzivnu kupnju godišnje članske iskaznice bit će u tijeku i ovog puta, i to 48 sati nakon otvorenja Gyms4you kluba u VMD centru. To znači da će svi zainteresirani 48 sati od otvorenja moći kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno! Posebna ponuda kreće u četvrtak 12.02.2015. u 12h i završava 14.02.2015. u 12h.

Inače,  ponuda će se moći kupiti na recepciji u vremenu od 12-23h.

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u VMD centru opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.. 

U prostoru ovog kluba također je naglasak stavljen na OMNIA-u spravu za uspješan funkcionalni trening. OMNIA nudi neograničene mogućnosti treniranja, te istovremeno zadovoljava široki spektar: snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu. Vježbanje na OMNIA-i jednako se preporučuje i rekreativcima i sportašima, a zbog svoje modularnosti i dizajna povećava interaktivnost članova.


NOVO – OSOBNI TRENER

U novootvorenim prostorijama Gyms4you fitness kluba od sada je uvedena i usluga osobnog trenera.  U VMD Centru svaki ponedjeljak i srijedu od 18 do 19 sati, te u Centru Bundek svaki utorak i četvrtak od 18 do 19 sati, osobni će trener pokazivati članovima kako na najbolji način koristiti opremu Gyms4you fitness centra, a i svi zainteresirani će u tom terminu imati priliku za jedno probno vježbanje.


Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

Više informacija na www.gyms4you.com