Ovim malim trikovima uljepšat ćeš si svako jutro

Foto: Stradivarius

OVE navike osigurat će ti da se svakog jutra probudiš veselija nego inače.

1. Mala jutarnja tjelovježba
 
To ne mora biti pravi trening, bit će dovoljno svega 10-15 minuta. Nalet endorfina nakon toga dat će ti energiju i tvom raspoloženju dati veliki poticaj, što je odlično za početak dana.
 
2. Voda
 
Naše tijelo gubi tekućinu dok spavamo, zato je ujutro jako bitno nadoknaditi izgubljeno. Dvije čaše vode, odmah nakon buđenja, popravit će stvar.
 
3. Uredi se
 
Lijep izgled prema van, garantirano daje dobar osjećaj i iznutra. Nije loše ni da noć prije prirediš odjevnu kombinaciju i posložiš sve potrebne sitnice u torbu, kako bi ujutro imala vremena za druge stvari, kao što je npr. doručak.
 
4. Kvalitetan doručak
 
Mnogi imaju lošu naviku preskakanja najvažnije obroka u danu. No, zdrav i kvalitetan doručak, pun proteina i složenih ugljikohidrata, pomoći će tvojoj usredotočenosti, koja je itekako potrebna tijekom napornog radnog dana.
 
5. Poveži se
 
Pokušaj pronaći malo vremena, kako bi prije izlaska iz kuće, u miru sjela i "pronjuškala" što ima novo kod virtualnih prijatelja, pročitala vijesti na portalima ili poslala poruku za dobro jutro dragoj osobi. Stručnjaci tvrde kako se nakon toga osjećamo povezanije s drugima, što nas čini sretnijima. Zašto ne?