Pogledajte nestvarno lijepu kampanju za vjenčanice s potpisom eNVy room

OVA bajkovita modna kampanja mogla bi se bez problema naći u najprestižnijim svjetskim modnim časopisima, jer njezina raskoš i beskrajni glamur jednostavno oduzimaju dah svakome tko je pogleda.

Kreativni dvojac eNVy room za ovu je kampanju unajmio fotografa Šimu Eškinju, koji je na sebi svojstven način u njihove vjenčanice unio život i donio ovu prekrasne fotografije na svjetlo dana.



"Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno-bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu eNVy room weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili", izjavio je popularni dvojac. "Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela Eme i Ester, naravno i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama. Kako se snimanje  odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve  je prošlo izrazito lako." 



Dok Pamela Elekeš potpisuje šminku, za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz Talia modelsa: Ester Berišić i Ema Krot.



Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i voluminoznih vjenčanih haljina. 

Snena i bajkovita kolekcija naglašena je romantičnim floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.

Ostatak kampanje pogledajte u našoj galeriji. Uživajte!