Ponovno uhvaćeni zajedno: Jennifer i Casper nikada niti nisu prekinuli?!

Foto: Getty

ČINI se kako je lijepa pjevačica mlađahnom Casperu odlučila dati još jednu šansu.

Jennifer Lopez i plesač Casper Smart svoju su vezu prekinuli u lipnju prošle godine, no prekjučer su ponovno snimljeni zajedno, nakon što su ručali u jednom restoranu u Los Angelesu. Ranije prošlog tjedna, par je uhvaćen i kako se ljubi, što nas je naravno navelo na zaključak kako su golupčići ponovno zajedno.
 
 
No, prema pisanju TMZ-a, par nikada zapravo nije ni prekinuo, već je navodno sve bio marketinški trik. U prilog tome, slavni portal tako je navodno došao do informacija kako je u sklopu promocije filma "Boy Next Door", trebala biti i priča kako se 45-godišnja Jennifer spetljala s kolegom Ryanom Guzmanom, kako bi se karte bolje prodavale. No, takav je scenarij navodno odgovarao i Casperu, jer je u isto vrijeme snimao film "Street".
 
Dva mjeseca nakon prekida, par je uhvaćen u vožnji autom, kada se Jennifer pokušala bezuspješno sakriti od paparazza. U prosincu je pak Casperov pas ugrizao njezinog susjeda, a Casper je tada u ogrtaču istrčao iz kuće, kako bi pomogao napadnutom susjedu. U veljači ove godine par je zajedno napustio zabavu GQ-a, a isti mjesec uhvaćen su kako plešu zajedno na koncertu Big Seana.

Kao što smo ranije napomenule, ovoga mjeseca par je uhvaćen zajedno čak dva puta, što nas je ostavilo da se pitamo jesu li priče o tome oni nisu niti prekinuli doista istinite i ako jesu, kako im je to uspjelo, pored toliko znatiželjnika?!
 
Posljednje slike para možete pogledati ovdje!
 
Pssst! Par je prošle godine prekinuo usred seks skandala, u kojem su dvije transseksualne manekenke tvrdile kako su spavale s mlađahnim plesačem, iako priča nikada nije službeno potvrđena.