Pronađi svog frajera: Oops! Je li epic fail ili možda gay?

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

JEDNA moja poznanica sjela je na tu prokletu psihijatrijsku stolicu i izjadala se svom psihiću kako ne može spavati od seksualnih fantazija. Kada mu se povjerila kako se zagrijala za deset godina mlađeg tipa prvo što joj je psihić rekao jest: požuda je dobra. Ponekad treba revitalizirati požudu kako bi shvatile što nam je uistinu potrebno. Strah je ubojica želja stoga joj je preporučio meditaciju i laganu masturbaciju uz cd sa zvukovima prirode. Šum mora, zapljuskivanje valova ili cvrkut ptica čudnog izgleda tamo negdje između Anda, Gvajanskog i Brazilskog visočja odvesti će te duboko u podsvijest u vlastitu mentalnu šumu Amazone.

Stoga, drage seksi djevojke prije nego li uhvatite lokalnog dendija s dobrom bemburom i naučite ga kako razumjeti sve čari koje skriva vaša nauljena Venera, popustite čežnji, odlutajte i zacvrkućite. Da bi mogla mirne duše umrijeti nakon što se zavjetovala na vječnu ljubav u dobru i zlu svaka bi žena trebala probati:

Seks s umjetnikom

Veronika je dane provodila u hladnom, minimalistički uređenom stanu svog novog ljubavnika. Sterilan i sav u bijelom kao u bolnici. Ta ju je bjelina ubijala tih jutara kada bi se probudila pokraj njega kao i činjenica da je frajer svršavao u svoju ruku ne bi li zaprljao plahte. I onda se jednog dana popela na tavan svoje zgrade s namjerom da odnese usisivač koji se pokvario. Nije mogla otključati vrata kada joj je tip iz potkrovlja ponudio pomoć, a onda je pozvao na čaj od đumbira i stavio Johnny Casha na repeat. Bohemski romantičan i mračan prostor kao i pjesma Hurt koja je svirala dok ju je gazio njegov teretni vlakić strasti uz svijeće i miris petroleja na starom madracu na podu bila je inspiracija za njegov sljedeći akt koji i danas visi u njezinoj spavaćoj sobi iznad kreveta.

Seks s celebrityjem

Anita je prije deset godina bila na koncertu u Slovačkoj jednog popularnog tamošnjeg benda  i završila u backstage-u. Frontman je nije  fermao ni pet posto, ali se gitarist nalio i izvadio joj kitu. Skužila je da je zgodniji od lidera banda i toliko se zapalio da su proveli četiri dana u hotelu. Jebiga, nije poševila Micka Jaggera ali to je bio najluđe seksi vrijeme u njezinom životu. Osim što se bolesno fiksirao na njezino dupe frajer je pokazao i svoju romantičnu stranu. Napisao je instant pjesmu i iste stihove zapalio pa je hotelsko osoblje moralo intervenirati kad se upalio sistem za gašenje požara. Rock'n'roll baby!

Seks s "ne znam je li gay ili ne"

Ne znaš je li gay ili samo metro jer se tvoj trener tako uspravno drži da prsima para nebo i ima veće sise od tebe, ali kada te isteže nakon treninga nabija ti stres i ne poželiš utonuti u san već bi ga najradije obradila pred svima na strunjači. Ako si počela fantazirati njegove tricepse ili samu sebe uhvatila kako projiciraš seksualne maštarije na frendice dok pijete kavu, vrijeme je da tvoja ruža procvate. Isto tako tvoj frizer ima dubok i muževan glas, ali te bocka u oči kako drži škarice? Ne uzrujavaj se dokle god igra za istu momčad i guza mu super izgleda u novim trapkama.

Seks s mlađim tipom

Kad s djetetom liježeš u krevet popišan se budiš. Doduše, bez stresa jer on je student s viškom vremena spreman za akcije i nove pustolovine. Ima vremena, radije će se seksati s tobom i pasti na kolokviju nego smišljati kojekakve isprike jer nema vremena za ševu. Ti si za njega seksi mama i neće te osuđivati ako voliš kinky seks i noćna lumpanja. Nemoj se začuditi ako zapali joint nakon seksa. Zapravo, on bi htio probati sve, od analca do sado-mazo igrica. Ako svrši za pet minuta imaj obzira, ipak si ti za njega seksi vanzemaljka iz paralelnog svijeta.

Seks s najvećim švalerom ikada


Želiš se poseksati s najvećim dendijem ikada i voziti se u njegovoj bemburi prije braka? Požuda je dobra.

Seks s majstorom zanata

Za ovo treba imati muda i vrijedi dvostruko. Krovopokrivač, stolar, parketar, vrtlar, majstor za plin, dimnjačar? Gledala si porniće, čula si urbane legende ali ne znaš niti jednu frendicu koja je povalila tipa koji dolazi doma radi očitanja struje. Tko drugi nego Anita! Bio je običan tip koji stavlja letke u poštanske sandučiće, a onda je postao poseban. Poseban čudan tip s kojim je izašla u kino. Slagao je makete u slobodno vrijeme. Ali izgubila se sva čar kad su izašli na dejt. I onda ga je zamolila da je posjeti za vrijeme radnog vremena, a ona mu je slučajno otvorila vrata gola.

Epic fail sex

Ako nikada nisi imala seks s tipom kojemu se nije mogao dići onda znači da si se premalo ševila i treba ti još ševe.