Raskošna kolekcija "Gemma" Vesne Spose oživjela u romantičnoj Veneciji

Foto: Robin PRETKOVIĆ, Birčić weddings i ArtStudio 88

KOLEKCIJU "Gemma" dizajnerica Vesna Pretković prikazala je nedavno na Fashion.hr-u, a sada možemo vidjeti i cijelu kampanju, snimljenu u Veneciji.

U zanosnim vjenčanicama i večernjim haljinama zablistale su slavne hrvatske manekenke, lepršajući u njima zavodljivo čarobnom Venecijom.

''Ovom kolekcijom pomičem granice, mladenke pozivam da budu hrabre i odluče se za "novu" bijelu – rozu. Mnoge celebrity zvijezde za svoj vjenčani dan izabrale su upravo roze vjenčanice (Gwen Stefani, Jessica Biel) i oduševile su javnost.Think pink, think positive – to mi je bila glavna misao vodilja''. Roza boja odgovara svim tipovima kože i mladenka ne treba brinuti o tome kako će joj stajati'', kaže Vesna Pretković.

"Novost su ručno rađeni ukrasi za kosu, pa će naše djevojke poput slavne Brigitte Bardot vjenčićem za kosu upotpuniti svoj styling, te tako biti unikatne i jedinstvene. Kolekcija ima i boho prizvuk koji se ponovno vraća na velika vrata. Udobnost, ležernost i pravilo da mi nosimo odjeću, a ne ona nas svakako je nešto što sam imala na umu kreirajući ovu kolekciju'', dodaje dizajnerica.

Ručno našiveni cvjetići, šareni print, čipka i perje na haljinama svakako će nas vratiti u divno razdoblje hollywoodskog glamura. Tu su i kristalne perle koje su ručno ušivane i koje povezuju cijelu kolekciju u jednu cjelinu.

Najupečatljivije modele iz kolekcije "Gemma" pogledajte u našoj galeriji!