Rita Ora progovorila o rivalstvu s Rihannom te bivšim dečkima

Foto: Cosmopolitan

RITA Ora polako, ali sigurno širi svoje carstvo.

Slavna pjevačica nedavno je proslavila 24. rođendan, u pripremi je njezin drugi studijski album, dobila je ulogu u filmskom hitu "Pedeset Nijansi Sive" i trenutno je sretno zaljubljena u sina slavnog dizajnera Tommyja Hilfigera.
 
Bilo je to sasvim dovoljno da poznati časopis Cosmopolitan "ugosti" slavnu plavušu na svojoj naslovnici za siječanj 2015. godine te ju ispita o rivalstvu s Rihannom, svađi s Robom Kardashianom i prekidu s Calvinom Harrisom. Evo što je otkrila. "Usporedbe s Rihannom su mi kompliment. Obožavam ju i obožavam sve što je napravila za žene diljem svijeta i sebe. Priče o našem rivalstvu izmislili su drugi ljudi, ali ja ću uvijek biti njezin fan", započela je Rita.
 
 
Samo lijepe riječi pjevačica je imala i za bivšeg dečka Roba Kardashiana, koji ju je nakon prekida javno prozvao d ga je varala gdje je stigla. "Šaljem pozitivnu energiju prema Robu. Veliki sam fan Kardashian reality showa."
 
I kad je u pitanju bivši dečko, DJ Calvin Harris, odgovor je bio gotovo isti. "Saznala sam za prekid preko Twittera i ostala šokirana. No, svatko se izražava na drugačiji način. Uopće nisam ljuta na njega. On je bio pravi muškarac u pogrešno vrijeme. Divim se ljudima koji održavaju veze na daljinu. Ja to ne mogu", iskreno je priznala.