Saznajte sve detalje o prvom mirisu Lady Gage

INFORMACIJE o prvom mirisu Lady Gage dugo su se čuvale u tajnosti, no nakon što je pjevačica sama na Twitteru objavila maštovitu reklamnu kampanju na kojoj se minijaturni muškarci penju po njezinom golom tijelu, u javnost su procurile svi detalji o parfemu "Fame", izvještava portal Fashionista.

1. Ovo je prvi miris koji je potpuno crn - to se odnosi i na bočicu, ali i na sam parfem koji se, u dodiru s tijelom, pretvara u transparentnu tekućinu. Glasnogovornik kuće Coty izjavio je: "Crna boja pokazuje intelektualnu notu ovog parfema".

2. Neće mirisati po spermi (kao što je bilo najavljivano). Gagin prvi miris donosi nam note šafrana,  meda, breskve, tigraste orhideje i jasmina.

3. Note su raspoređene na neobičan i jedinstven način. Premda uobičajeni mirisi imaju početnu, srednju i završnu notu, kreatori ovog originalnog parfema osmislili su "trapez nota", što znači da one "iskaču" nepredvidljivim redoslijedom.

4. Originalnu fotku za kampanju snimio je  Steven Klein, koji će napraviti i tv spot za miris "Fame".

5. Uz parfem "Fame", moći ćemo kupiti crni sapun, losion za tijelo i gel za tuširanje s istim mirisom.

6. "Fame" će se prodavati na čak 30,000 mjesta diljem svijeta.

7. Parfem dolazi u tri veličine, a cijene će se kretati od 19 do 79 dolara za bočicu pod nazivom Ultimate Masterpiece koju je dizajnirao Nick Knight.

8. Mirisni prvijenac Lady Gage u parfumerijama bi se trebao naći u rujnu ove godine.