Seks na brzaka – ovisnost suvremenog doba?

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

Brzi uštipci, brza dijeta, brzo čitanje, brzi servis, brzo servisiranje Venere. Što bi to bio brzi seks? Olak spolni odnos bez erotskog draškanja. Ili samo spolni odnos bez erotskog draškanja ili on može biti olak spolni odnos s erotskim draškanjem. Tko je uopće izmislio riječ draškanje? Valjda isti onaj koji je izmislio riječ dražica. Tko se sve brzo seksa? Rade li to svi? 
 
Zar sam pogriješila što sam se smijala kad su mi govorili da sve su žene kurve. Ovaj nadrkani grad nije zaspao te subotnje noći. Ugušena sretnim ljubavnim završecima, za koju je zadužena sedma umjetnost, Veronika se odlučila na kulturno uzdizanje i romantične ljubavnike u kazalištu. Završetak opere u kojem ona teatralno pada na njegov nož i umire bio je za očekivati. Njezino već ionako slomljeno srce probodeno je bodežom fatalne ljubavi i Veronika ushićeno grabi svog novog dečka za ruku, dok s dubokim suosjećanjem doživljava tragediju nesretnih ljubavnika. Veronika već zamišlja kako je dragi uzima snažno i teško kako i pristaje jednom iskrenom paru, i za to je pripremila poseban donji veš. Ipak će to biti magični trenutak o kojem bi trebalo napisati knjigu. Međutim, ono što Veronika nije očekivala jest da će njezin mlad, lijep, uspješan novi dečko iz Disneyevih bajki na putu kući postaviti pitanje: „Moram se rano dići ljubavi, imam još dvadeset minuta. Oćemo kod tebe il' kod mene?“  Veroniki je zasmrdjelo na film "Njemu baš i nije stalo", dok je frajer zbunjeno promatrao njezinu ljutu ekspresiju. A onda je on napravio tu facu u stilu što-sam-krivo-rekao? 
 
Živimo u 21. stoljeću bejbi, tko još ima vremena za viktorijansko udvaranje. Već dugo hodamo, sviđamo se jedno drugome i zašto mi ne bi dala da ga malo umočim, slađe ću zaspati. I onda slijedi taj usiljeni kes retardiranog školarca. Mogu li i ja dobiti svoj dio kolača? Znam da sam ti obećao cijelu noć, ali bio sam dobar, odveo sam te na operu. Veronika shvaća da je zabrijala na bad trip, i razmišlja kako možda ipak nije loša ideja opet popustiti. Jedan, dva, tri – hop! Seksić na brzaka je IN. Nismo skinuli jaknu, izuli cipele, zatvorili vrata, oprali ruke. Još jednu bakterijsku upalu maternice, molim! To se zove strast, baš kao u sedmoj umjetnosti rušili smo sve pred sobom. I onda se pitam, zašto se na kraju osjećam kao iz romana "Sjećanje na moje tužne kurve". Možda sam trebala dobro naplatiti? Reći će Garcia Marquez: „Ništa nisam znao o tajnoj moći zavođenja i uvijek sam nasumce odabrao djevojke za jednu noć, više gledajući cijenu nego njihove draži i zatim bismo vodili ljubav bez ljubavi, najčešće poluodjeveni i uvijek u mraku kako bismo se zamišljali ljepšima.“
 
Je li brzi seks stvarno zadovoljstvo ili više poput neke strastvene patnje, neke nove ovisnosti modernog doba. Jack pot pitanje: je li romantična ljubav uistinu božanska? Svi se jebu na brzaka i više ne znaš 'ko koga. Kako uopće prepoznati seksualnog ovisnika ili je riječ o normalnom seksualnom ponašanju, koje treba društveno tolerirati kada kažemo da je frajer švaler. Što je više komada povalio to je bolji. A što je onda žena? Kako zamišljamo frajera švalera, kao Don Juana, koji si uzme svoje vrijeme ili kao tipa koji pomahnitalo i bezglavo ordinira od pičke do pičke. Percepcija je zajebana stvar.  
 
Možda brzi seks nema veze s promiskuitetom, ali jedno istraživanje kaže kako nema veze ni s načinom današnjeg stresnog života, već s činjenicom da je ženi seks poput teretane – napor. Ona je ta koja radi ako želi postići vaginalni orgazam i skače gore dolje i može doživjeti orgazam u čak samo 5 minuta. Zanimljive činjenice koje bi trebalo razmotriti, ako se igramo brzog i žestokog i tada sam ljubitelj brzinskog seksa, ali radije volim biti lijena ljubavnica. Polako, nikuda mi se ne žuri. Relaksacija, meditacija, udahni, izdahni i pozdravi to lijepo sunce što ti grije dupe, i zahvali se bogu što si živa. Zahtijevaj i traži, pobudi svoje draži! Kad je već sve u stihu i prozi ne mogu svršiti na jednoj nozi, u bolnoj pozi. Adio!