Šesta sezona emisije "In dizajn" s Mirjanom Mikulec kreće 21. rujna

Foto: Press

OTKRIJTE svijet najljepših interijera, budite u trendu i inspirirajte se.

Ove jeseni, točnije 21. rujna, kreće emitiranje 6. sezone emisije "In dizajn" s Mirjanom Mikulec. U novoj sezoni ove uspješne emisije, koja se bavi uređenjem doma i novim trendovima u svijetu interijera te donosi brojne korisne savjete za gledatelje, prikazat će se uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova.   
 
U novoj sezoni ekipa In Dizajna privremeno je dobila i novog člana tima, šarmantnu pjevačicu Danijelu Martinović, koja je zajedno sa stručnjacima preuredila dnevni boravak svoje prijateljice, dok je poznati modni dvojac ELFS svoje radne prostore u potpunosti prepustio u ruke Mirjane Mikulec i njezinog tima.
 
6. sezona emisije In Dizajn inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendy komad namještaja. Makeover rubrika i dalje čeka prijave svih zainteresiranih, koji bi željeli da baš Mirjana njihov životni prostor učini toplim domom.
 
"Svaka nova sezona, uvijek je novi izazov za mene osobno, ali i moj tim. U 6. sezoni posebno me veseli što smo uz hrvatske interijere imali prilike posjetiti i dizajnerske radove u inozemstvu. Pri tome, vjerujem da će gledatelje posebno oduševiti Pariz koji uistinu, uz svoj prirodni šarm, krije i neke od najljepših svjetskih interijera. Također, uvijek se iz nova veselim našim popularnim rubrikama Makeover i Uradi sam. Vjerujem da su one vrlo edukativne i inspirativne za gledatelje, jer im omogućavaju da neke od ideja isprobaju u vlastitom domu", izjavila je Mirjana Mikulec.