Sexy, odvažan i ženstven: Ove jeseni zavodit ćemo uz miris parfema ELFS!

Foto: Franjo Matković

MODNI dvojac ELFS svojim je popularnim modnim kolekcijama odlučio dodati još jedan zanimljiv proizvod te predstavio parfem ELFS - prvi miris s dizajnerskim potpisom u Hrvatskoj.

Parfem je ženstven i sexy, baš kao i modna vizija ovog popularnog dvojca, a dolazi u neodoljivoj bočici sa zlatnim slovima i ružičastom mašnicom.

Naravno, uzbudljiv novi projekt morala je popratiti i vruća kampanja!



Kako miriši?

U top notama nalaze se malina, gorka naranča i neroli, u srednjim notama zavodljiv cvijet naranče, absolut jasmina, zumbul i gardenija, dok bazu čine  med, patchouli i cedar.



"Naša misija je bila da svakom budućom kolekcijom pokušamo predstaviti nešto novo, a ovaj puta povodom jubilarnog desetog rođendana naše modne marke ELFS odlučili smo otići stepenicu dalje i stvorili smo ELFS LOVE parfem. Napravili smo ovaj iskorak jer miris stvara i povezuje emocije, a to je upravo ono što mi želimo postići ovim parfemom. Nakon dugotrajnog procesa i velikog broja testnih formula, napokon smo dobili ono što smo željeli, a to je seduktivan i ženstven parfem koji je stvoren za LOVE. Kako bismo postigli efekt da bude privlačan i djevojkama i ženama te da se istovremeno osjećaju ženstveno i poželjno, odlučili smo se za seduktivne note voća, cvijeća i drva. Da bismo ženu učinili nepredvidljivom i razigranom u gornjim notama parfema se nalazi prozračni neroli, nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline za flert. Transformaciju djevojke u ženu smo zamislili korištenjem tradicionalnih cvjetnih nota za senzualnost, a to su cvijet naranče, intimni jasmin i buket zumbula. Za kraj smo ostavili ideju odlučne žene koja je ravnopravna muškarcu, ali ne gubi na svojoj ženstvenosti. U bazi se nalaze iznimni patchouli, opojne note meda i resko cedrovo drvo.", izjavili su dečki.


Tko je sexy par iz kampanje?

Ivana Severinac i Luka Kraljev utjelovili su senzualan mladi par na fotkama koje je snimio Franjo Matković.



Kad miris izlazi u prodaju?
 
Danas! Možete ga nabaviti u ELFS storeu u Amruševoj 4 Zagreb ili ELFS showroomu na adresi Avčinova ulica 10 Ljubljana (Slovenija), a uskoro ga možda pronađete i na policama neke od svojih omiljenih parfumerija i drogerija. Cijena parfema je 300,00 kn za 50 ml!