Slatke male lažljivice kažu: Ekstenzije su out!

IZGLEDA da je najpopularnija frizura ovog ljeta kratki valoviti bob kojeg već neko vrijeme fura Jelena Rozga. Barem tako tvrde stilisti jedne od najpopularnijih ženskih serija, "Slatke male lažljivice", koji su u novoj sezoni potpuno izbacili bogate slapove kose iz frizura svojih zanosnih junakinja i od njih napravili moderne i praktične cure koje zavode seksi poludugom kosom.



Glavne glumice ove serije od početka njezinog emitiranja izazivale su zavist među publikom, pojavljujući se u svakom kadru sa svojim bujnim grivama koje su uvijek bile savršeno stilizirane, no ove su se sezone vratile s puno kraćim i "ekstenzija free" imidžima.

Kratki valoviti bob izvrsna je ljetna frizura jer pristaje svima, a usto je i jednostavan za održavanje. Ova frizura trebala bi uvijek izgledati pomalo nedovršeno pa je super za cure koje nemaju puno vremena, a ako želiš savršene valove za večernji izlazak, dovoljno je tek nekoliko pletenica za sitnije valove ili poteza figarom za krupnije.



Ako ti tvoja nova frizura dosadi, uvijek je možeš osuvremeniti hippie trakicama oko čela, sitnim pletenicama uz lice ili maštovitim ljetnim kapicama.