Što napraviti kada frendica flertuje s tvojim dečkom?

MNOGIM curama je zauzet frajer puno privlačniji - ako primijete da se on prema tebi ponaša kao kavalir, poklanja ti pažnju i ljubav, mogle bi pomisliti kako bi na tvom mjestu trebale biti baš one. Ako na tome ostane - super, no ako se bace na osvajanje tvog dečka, što onda?

Pristup "u lice"

Vidiš da flertuje s tvojim dečkom, a tvoji živci su sve "tanji". Sjedi s njom i reci joj sve u lice, objasni joj da je njezino ponašanje neprimjereno i da bi trebala poštovati vaš odnos.

Ne prihvaćaj isprike

Nemoj povjerovati u priču kako ona nesvjesno flertuje sa svima. Sve dok ne dokaže da koketira i s 80-godišnjakom u tramvaju, ne prihvaćaj njezinu ispriku o stalnom flertovanju.

Vrati joj istom mjerom

Koketiraj s njezinim frajerom i zapažaj reakcije. Možda shvati kako se osjećaš kada se nađe u tvojoj situaciji. Slatki konobar kojem se ona nabacuje cijelu večer, može lako postati i tvoja meta. Možda je vrijeme da nauči lekciju.

Izbjegavanje zajedničkih izlazaka

Ako si pokušala sve metode a ona jednostavno ne odustaje, možda je vrijeme da prestaneš dovoditi svog dečka na ista mjesta gdje ona izlazi. Možda ona neće biti pozvana na tvoj party, ali kad pita zašto, onda je vrijeme da ponovno sjednete i porazgovarate.

Kraj neiskrenog odnosa

Ako ona nakon svega i dalje flertuje, znači da joj nije nimalo stalo do tebe i vašeg prijateljstva. U tom je slučaju najbolje prekinuti sve odnose bez obzira koliko ste ih godina gradili jer takva "prijateljica" ti nije potrebna.