Kako znati ima li vaš neobavezan odnos budućnost

Kako znati ima li vaš neobavezan odnos budućnost

Foto: Wrangler

NA POČETKU biste se trebali ostaviti glume i pokušati komunicirati što je otvorenije i opuštenije moguće bez stvaranja dodatnih pritisaka. Ne morate se odmah nazivati srodnim dušama, ali ne bi bilo na odmet kad biste jedno drugom priznali da barem uživate kad ste zajedno. Koliko god to bilo neobavezno, sigurno si se zapitala postajete li vas dvoje pravi par:

Ugodno vam je provoditi vrijeme zajedno

Sve su veze drugačije pa tako nijedan od ovih znakova ne garantira sto postotnom sigurnošću da će se vaši neobavezni sastanci pretvoriti u nešto ozbiljnije. No ako vam je u društvu druge osobe izuzetno ugodno, može se pretpostaviti da bi se vaše druženje moglo i nastaviti.

Postoji povezanost iako niste ništa jasno definirali

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina parova u dugim vezama priznaje kako su osjetili instant bliskost sa svojim partnerima. Iako se vidite prvi put, osjećaj ugode je tu.

Djela govore više od riječi

Ako se tvoj potencijalni dečko trudi biti obazriv, brižan i romantičan, možda je to znak veze u nastajanju. Kad shvatiš da znaš koje je njegovo najdraže piće ili kad se potrudiš više od uobičajenog samo kako biste se mogli vidjeti nakratko, onda da - moguće je da će se vaš odnos s vremenom pretvoriti u nešto više.

Vidite se zajedno u bližoj budućnosti

Ne mislimo na planiranje proširenja obitelji, ali možda se dogodilo da tvoj partner spomenuo neki "nadolazeći koncert na koji biste mogli zajedno"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara