Što on misli, ali ti ne želi reći!

Foto: Burberry

DONOSIMO nekoliko stvari koje ti on ne želi reć, kako ne bi povrijedio tvoje osjećaje, ali itekako bi volio da može.

1. Poziv za laku noć
 
Muškarci ne vole kada su prisiljeni činiti nešto. Upravo zato, on želi nazvati onda kad te želi čut. Poziv prije spavanja je nešto što ti smatraš slatkim pa će on to napraviti tebi za ljubav. No, vrlo vjerojatno bi radio nešto drugo.
 
2.  Kilogrami
 
Muškarci primijete svaki kilogram viška, no rijetko koji će to reći. On bi itekako volio da izgledaš jednako kako si izgledala kad ste se upoznali, ali to ne znači da ćete sad voljeti manje i slično.
 
3. Seks
 
Frajeri uvijek žele još više seksa. Kad je u pitanju seks, on bi i to volio vratiti na početak, kad ste to radili stalno i svugdje te stalno isprobavali nove stvari.

4. Šminka
 
Muškarci obožavaju što prirodniji izgled na ženama, iako nam se često čini da to nije tako. Upravo zato, on ne voli kad pretjeruješ sa šminkom.
 
5. Tvoja obitelj
 
Sigurni smo da su mu članovi tvoje obitelji dragi, ali stvar je u tome što on hoda s tobom, a ne s njima. Drugim riječima, on ne želi baš svaki vikend bit cijelo popodne kod tvojih na ručku.
 
6. Slobodno vrijeme
 
On voli svoje prijatelje i druženje s njima ga opušta. Ti to ne shvaćaš, ali i on treba vrijeme za sebe. No, razlika je u tome što ćeš ti otići za to vrijeme na nokte ili ćeš pročitati ulomak knjige, a on će otići na pivu, pričati o autima, nogometi u drugim ženama, iako te i dalje jednako voli.