Pet stvari koje ne bi trebala tražiti kod svog idealnog muškarca

Pet stvari koje ne bi trebala tražiti kod svog idealnog muškarca

Foto: Guess

SIGURNI smo da imaš popis stvari koje tvoj idealni frajer mora imati, a sigurni smo i da imaš popis stvari koje ne želiš kod frajera. Kako starimo, naši se prioriteti mijenjaju, a ovo su stvari koje definitivno ne smiju biti na listi prioriteta kad je riječ o idealnom muškarcu.
 
Izgled
 
Znamo, visok, crn i zgodan, je li tako? Bilo bi prekrasno kada bi za svaku ženu postojao jedan takav, ali čim prije shvatiš da izgled nije prioritet kod frajera, tim prije ćeš biti sretna. Sjeti se svakog frajera koji je bio zgodan i svejedno te razočarao. Još uvijek ti je izgled na prvih 5 mjesta?
 
Super posao
 
Bilo bi super da je njegov posao baš ono o čemu je sanjao, ali stvarnost je često potpuno drugačija. Ako tražiš frajera sa super poslom, budi svjesna da će taj posao u vezi često biti važniji od tebe. Odaberi dečka koji je ambiciozan, ali nemoj samo tražiti direktore i vlasnike firmi… za takve žene postoji ime.

Interesi kao tvoji
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Naravno da je lijepo ako se bavite istim hobijem, ali to nije recept za uspješnu vezu. Umjesto da tražiš tipa koji sluša istu glazbu kao ti i radi sve iste stvari kao i ti, daj šansu nekom tko je malo drugačiji. 
 
Bogat
 
Tko kaže da ne bi volio pronaći bogatog frajera - laže. Svi bismo voljeli biti bezbrižni i uživati u putovanjima bez da brojimo svaku kunu, ali to definitivno nije nešto što trebaš tražiti kod frajera. Umjesto da čekaš nekoga tko je pun love, pokušaj stvoriti karijeru koja za tebe radi isto, pa pronađi dečka koji ti se stvarno sviđa.
 
Zločesti dečko koji će biti dobar prema tebi
 
Prema svakoj curi je bio grozan, ali s tobom će biti bolji? Čak i ako ga uspiješ pretvoriti u dobrog dečka, to uvijek vrlo kratko traje - dečko koji voli dramu neće dugo izdržati, pa će se ponovno vratiti svojim starim načinima. Na tebi je da takvu dramu izbjegavaš, jer je srednja škola odavno završila.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara