Stvari koje nam s godinama više nisu toliko zabavne

Foto: Material Girl

VREMENA se mijenjaju.

1. Izlasci do jutra
 
Ne kažemo da u ovim godinama baš nikad nećeš "zaružiti" s društvom, ali sigurno to više nećeš raditi svaki vikend niti izlaziti iz kluba dok ljudi ispijaju svoju prvu šalicu kave. Tvoje tijelo to više ne može tako lako podnijeti.
 
2. Svađanje s roditeljima
 
Godine su to kada shvatimo da je mama u dosta stvari bila u pravu i da se u nekim stvarima pretvaramo u nju, što zapravo uopće nije loše. Imaš super roditelje i možeš biti jako sretna što su takvi. Lupanje vratima, svađanje i okretanje očima daleka su prošlost.
 
3. Loša prehrana
 
Hamburgeri, pizze i slatkiši na svakodnevnoj bazi zvuče primamljivo, ali i vrlo nezdravo. Pogotovo kada tvoj metabolizam stari. Sada nije problem dignuti se ujutro, otići na plac i kupiti nešto zdravo i svježe ili paziti što se jede u kasnim večernjim satima.
 
4. Zločesti dečki
 
Sjećaš se srednjoškolskih dana u kojima si obožavala dečke koji su bili na lošem glasu i mislila kako su to pravi frajeri? Čini se kako si sad promijenila mišljenje te shvatila kako svađanje, laganje i igrice više nisu poželjna stvar u ljubavnim vezama.
 
5. Dosada na poslu
 
Nikako nismo za stres i žurbu svakim danom od 9 do 17, no nismo ni za besposličarenje. Iako smo prije mislile kako idealan posao podrazumijeva malo posla i puno kava, surfanja internetom i dosađivanja, nekako nam to više nije opcija, jer znamo kako tek tada vrijeme sporo ide. Nema uspjeha bez predanog rada.
 
6. Tračanje prijateljica
 
Mislimo isključivo na onaj dio kada te nešto smeta, a ne želiš se svađati pa drugoj prijateljici istračaš onu treću, umjesto da sve to njoj kažeš u lice. Tko još ima vremena za igranje pokvarenog telefona? Sad napokon shvaćaš da pravo prijateljstvo znači da kad te nešto smeta, to lijepo i kažeš. Ako je ono pravo, neće biti nikakvih zamjerki.