Šutnja je zlato: Nekoliko stvari koje nije dobro govoriti o bivšem

Foto: Guess

AKO te povrijedio, vjerojatno svima želiš ispričati koliki je kreten bio, ali to možda i nije najpametnija ideja. O bivšem je bolje šutjeti, a ovo su stvari koje nikako ne smiješ govoriti:

Loš u krevetu

Najdraža uvreda za muškarce, ali na žalost, govori više o tebi nego o njemu. Ako je bio loš u krevetu i to ti je jako smetalo, zbog čega si toliko dugo bila s njim? S druge strane, on može tvrditi da je problem bio u tebi, pa nećeš daleko dogurati s takvim tračevima.

Grozni roditelji

Njegovi roditelji mogu biti veliki problem, ali to nije razlog da okolo pričaš koliko ti se nisu sviđali. Zamisli da netko hoda okolo i priča ružno o tvojim roditeljima - sigurno ti ne bi bilo svejedno.

Želim ga natrag

Jedno je to reći njemu ili svojim frendicama, ali ako hodaš okolo i svakoj osobi koja pokaže najmanji interes pričaš vašu tužnu priču i kako ga jednostavno moraš ponovno imati, djelovati ćeš jadno. Neke je stvari bolje prešutjeti.

Bio je neuredan

Svaka njegova loša navika ne bi trebala biti ničiji problem osim njegov. Ako svim njegovim prijateljima govoriš koliko je neuredan i nemaran, samo ćeš djelovati kao ogorčena bivša koja nema pametnijeg posla.

Ima zgodnog frenda

Njegov prijatelj bi ti trebao biti zabranjen, pogotovo ako je netko s kim je blizak. Kreni dalje i ostavi se kompliciranih ljubavnih priča.

Vaše tajne

Ono što ti je povjerio dok ste bili zajedno mora ostati među vama. Tajne i stvari koje ste dijelili ostaju dio vaše veze, a nakon što je završila, nema potrebe da ih širite dalje.