Muška rješenja za ženske probleme

Foto: Michael Kors

ZABORAVITI godišnjicu većini se žena čini kao najveći grijeh na svijetu, a velik broj muškaraca nekako to ipak uspijeva napraviti. Problema ima još, a muškarci nude vlastita rješenja koja ih spašavaju od ženske ljutnje:

Za spontano iskazivanje ljubavi

Muškarci, postavite alarm u mobitelu koji zvoni svakih 26 dana - kada zazvoni, kupite joj cvijeće ili neku sitnicu koja pokazuje da vam je stalo. S obzirom na to da ovo nije okrugli broj, rijetko će koja žena povezati da stvarno imate alarm.

Za idealne poklone

Kada vidite da žena gleda nešto u izlogu, zapamtite točno što je to, i prvom prilikom to i kupite. Sačuvajte poklone do prvog važnog događaja (rođendan, godišnjica, Božić) i jednostavno ju iznenadite svime što je gledala. Mislit će da ju jako dobro poznajete, iako biste inače teško pogodili poklon.

Za njenu novu frizuru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki muškarci primijete, ali većina jednostavno previdi novu frizuru svoje djevojke. Ovo je jednostavno rješivo: Podmitite njenog frizera. Neka vam javi kada je bila na frizuri, i svaki ćete put djelovati kao najbolji muškarac na svijetu.

Za PMS

Svaki mjesec ista priča - većina je žena za vrijeme PMS-a živčana, depresivna, i ima veliku potrebu za čokoladom. Sakrijte slatkiše i čokoladu po stanu, i šaljite joj simpatične poruke u kojima otkrivate lokaciju tih istih slatkiša. Ovo će joj biti zabavna igra, i sigurno neće iskaliti PMS bijes na vama.

Za pogreške

Muškarci kupuju cvijeće kada nešto zeznu, a odličan način da pokažete ljubav prema ženi je da joj kupite cvijeće i kada ona napravi nešto krivo. Možda ne zvuči logično, ali sigurni smo da niti jedna žena ne bi odbila buket nakon što je nešto skrivila.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara