Tamna strana "single" statusa

Foto: Screenshot Youtube

IAKO nema ništa loše u statusu single cure, postoje neke stvari zbog kojih bi voljele da se on što prije promijeni.

Odlučili smo prikazati drugu, "tamniju" stranu soliranja.
 
1. Drugi ljudi/glupi komentari
 
Jedan od glavnih razloga zašto bi mnoge single cure uhvatile prvog koji naiđe su pogledi/pitanja/komentari okoline. Prije svega ovdje mislimo na užu, ali i širu obitelj, koja sad već očito smatra da s tobom nešto nije u redu. I to se neće promijeniti sve dok nekog ne dovedeš doma, bilo koga, samo da se baka smiri. Drugi kraj čine jako čudna pitanja da što radiš po cijele dane kad nemaš nikoga. Doista nismo znali da za odlazak na posao, fakultetske obaveze, gledanje serija, kino ili šetnju gradom treba isključivo partner. Prvi glas.  
 
2. Zauzete prijateljice
 
Jedna od sasvim normalnih i logičnih stvari, ali koja svejedno živcira svaki put iznova, je i ta da tvoje prijateljice više nemaju vremena kao prije, jer imaju dečke. Nije lako biti jedina single cura u čoporu zauzetih ženki. Ti na vrhuncu svoje socijalizacije, one ti mašu s dna ili večere parova. Pa tako ženska druženja postaju rjeđa nego hrvatske plaće. Kad se i dogovore, teme razgovora počinju se vrtiti oko njegovih iritantnih navika, dok mu ona tipka trideseti sms od odlaska iz kuće, da prijavi gdje je sjela, a polako se uspjesima počinje nazdravljati kofeinom (da se ostane budnom) ili dječjim kašicama. Izlasci se ni ne spominju.

3. Drugi frajeri
 
Ako razdvojimo ovu točku na A i B, to bi izgledalo otprilike ovako. A) Svaki loš spoj završi laganom depresijom da su na svijetu preostali samo takvi, a osjećaj nije nimalo ugodan. B) Depresija lovi i kad shvatiš da jači spol smatra da cura nema izbora kad je duže vrijeme single i da je očajna, a tako joj i pristupaju. Pa se tako nude gospodin "imam posebna ogledala doma i nisam svjestan kako izgledam", onaj koji te naziva pravim imenom samo dok si ljubazna, a tu je i cijela paleta umišljenih, igrača, maminih sinova, oženjenih itd. S frajerom pored sebe, takvi neće biti u tvom vidokrugu. Dobro, možda će koji zalutati, ali će brzo i odlutati.