Upoznajte Tess Holliday, najveću plus-size curu s manekenskim ugovorom

Foto: Instagram

NJEZINO ime je Tess Holliday, ima 22 godine i samopouzdanje koje ju je dovelo do unosnog ugovora s agencijom MiLk Model Management.

Zahvaljujući fotkama koje rado objavljuje na Instagramu, Tess je zamijetila Anna Shillinglaw, vlasnica agencije za netipične modele, koja ju je pozvala da potpiše ugovor i postane njihovo novo lice.

"Ona je daleko najveći model kojeg imamo u agenciji", izjavila je Anna koja smatra da je Tess prekrasna upravo takva kakva je.

Tess je rođena u Missisipiju, i više je puta pokušala pristupiti manekenskim agencijama, no za razliku od Velike Britanije, u Americi je dobila samo odbijenice i pregršt ružnih komentara od svoje okoline. Toliko su je maltretirali da je sa 17 godina bila prisiljena napustiti školu kako bi izbjegla nasilnike.

Plus size ljepotica vježba 4 puta tjedno i nada se da će pomoći ženama s viškom kilograma da ponovno pronađu samopouzdanje.

Sretnu vijest na svom je Instagramu oduševljeno objavila crvenokosa Tess napisavši: "Napokon mogu otkriti veliku tajnu! Od sada predstavljam agenciju MiLk Model Management u Londonu i ja sam prva plus size-manekenka ikad ove visine i težine!"