Uz Index Rouge Ana je skinula 7.5 kg: Test intolerancije pomogao mi je za cijeli život!

Foto: Ilustracija Index

NAŠA Ana apsolutni je prvak našeg programa "Do savršene figure uz Index Rouge", jer je u samo 6 tjedana skinula čak 7 i pol kilograma!

Olja Ani nije preporučila nikakvu određenu dijetu, već ju je poslala na opširan test intolerancije nakon kojeg smo doznali da je Ana intolerantna na čak 70 posto namirnica! Sve to izbacila je iz prehrane te postigla zavidne rezultate - skinula je kilograme i znatno poboljšala izgled svoje kože!

Pogledajte što kaže Ana:

1. Jesi li i prije našeg projekta bila na dijeti?


Jesam, jedan period sam već bila na dijeti.

2. Razlikuje li se INDOX model od onih koje poznaješ i po čemu?

Svaki model se razlikuje po nečemu,  tim s kojim smo radile je bio stručan - u tome je najveća razlika.

3. Jesi li s naporom prihvatila promjenu prehrane i namjeravaš li stečeno iskustvo i dalje primjenjivati?

Nema uspjeha bez napora, za rezultat se treba mučiti i truditi. Sve na što sam intolerantna moram izbjegavati cijeli život.

4. Imaš li dovoljno energije i kako se osjećaš?

Imam energije i osjećam se bolje, manje napuhnuto!

5. Imaš li neki prijedlog za cure koje kreću na dijetu?

Trebaju prihvatiti odricanja! Nemojte odustajati ako želite prave rezultate!


Što kaže Olja:

Ani sam odabrala promjenu režima prehrane po rezultatima testa intolerancije na hranu koju je napravila Poliklinika Analiza. Anamnestički podaci su ukazivali kako možemo pronaći netoleranciju na namirnice koje su Anin svakodnevni izbor, a test je potvrdio procjenu. Ana ima izrazito visoku intoleranciju na veliki broj namirnica te je značajno promijenila prehranu.

Prilagodila se i smanjila je masu za nešto manje od 8  kg, no iznimno je poboljšana koža lica i vrata, što je još jedan izvrstan rezultat prilagodbe Anine prehrane rezultatima analize intolerancije na hranu.


Većina osoba koja imaj netoleranciju na hranu isključuju namirnice koje su označene kao visoko osjetljive, ali najčešće zadržavaju dozvoljene namirnice koje su inače dio njihove prehrane. To nije dobro jer u tom slučaju dolazi do monotone prehrana s vrlo malim brojem namirnica!

Potrebno je uvrstiti namirnice na koje nismo intolerantni, a koje nismo imali običaj konzumirati. Jednostavno ih nismo koristili jer nas nisu privlačile, ili pak nismo znali kako se pripremaju.

Nakon kontrolnog pregleda ustanovili smo kako je potrebno:

*povećati broj namirnica i jela te smanjiti zastupljenost ulja i masti

*koristiti probiotike