Važno je jedno, a to su dvije stvari: dobar mišićni tonus!

Foto: Shutterstock, Press Foto, Ilustracija Index

VRIJEME krafni je prošlo, stiglo vrijeme posta. U 46 dana Korizme netko se odriče slatkog, netko duhana, netko seksa, a netko Facebooka.

Drage moje, neću vam reći čega da se odreknete, ali ću vam reći kako da se usrećite kombinacijom tretmana u kozmetičkom salonu, balansiranom prehranom i vježbanjem. A sve kako bi već nakon Korizme mogle stati pred ogledalo i reći same sebi: sviđa mi se što vidim i kako se osjećam.

Mi u Mysterionu  svakoj našoj klijentici i dragim muškim klijentima pristupamo s punom pažnjom i uvažavajući specifičnosti svake osobe.Saslušamo pažljivo želje i očekivanja i zajednički dolazimo do programa koji ćemo provoditi u cilju poboljšanja u područjima koje klijent-ica želi.

U našoj su ponudi body wrap, radijalno endodermna terapija ili vakuum, limfna drenaža,elektrostimulacija mišića, anticelulitna masaža, laser Fisioline Lumix Beauty. S obzirom da je svaki paket drugačiji, drugačiji su i vremenski razmaci i potrebe klijenta. Za rezultate treba  vremena i nećemo vam lagati – nema rezultata bez truda i preko noći. Radit ćemo zajedno i, budete li željeli, u tim ćemo uključiti nutricionisticu i/ili Ana Sensual Fitness.
 
U travnju, a najkasnije početkom svibnja svaka će poželjeti prošetati gradom u kraćoj suknji, užoj majčici ili krenuti s više aktivnosti vikendom u prirodi. A znamo da se bolje u svojoj koži i tijelu osjećamo kad je onaj goli dio koji pokazujemo zategnut – bez obzira imale mi 55 kg ili 85 kg. Zdravlje se vidi iz dobrog i održavanog mišićnog tonusa.

Dođite na besplatne 30- minutne konzultacije u salon Mysterion, uz obaveznu telefonsku najavu, od utorka do petka od 11 do 13 h.