Veza na daljinu: Nekoliko prednosti

Foto: Screenshot Youtube

DALEKO od očiju, daleko od srca - tako kažu oni koji ne vjeruju u ljubav na daljinu. Naravno, svaka medalja ima dvije strane, a mi smo se odlučili koncentrirati na onu pozitivnu stranu ljubavi na daljinu.
 
Komunikacija je značajnija
 
Naravno da ništa ne može zamijeniti razgovor uživo, ali parovi koji komuniciraju na daljinu često komuniciraju kvalitetnije od onih koji to rade oči u oči. Stvar je u tome da parovi koji se često viđaju jednostavno prestanu cijeniti činjenicu da nikada nisu previše udaljeni, a oni koji su daleko znaju uživati u svakom trenutku u kojem mogu komunicirati sa svojom boljom polovicom.

Seks je intenzivniji
 
I rjeđi, naravno, ali upravo činjenica da se ne viđate toliko često povećava želju i strast koja se kod parova koji su stalno zajedno može s vremenom izgubiti.
 
Više truda
 
U današnje vrijeme, kad je sasvim uobičajeno zamijeniti nešto što ne funkcionira baš savršeno, parovi u vezama na daljinu ipak pokušavaju riješiti neke probleme. Ako stvari ne funkcioniraju najbolje, par u vezi na daljinu će pokušati riješiti problem, dok će se parovi koji su dovoljno blizu možda jednostavno posvađati i odustati.
 
Telefonski seks
 
Na početku je možda neugodan, ali jednom kad usavršite telefonski seks, nećete moći bez njega, a on je izuzetno zabavan.