Zašto je seks na ljetovanju zakon?

Foto: Tom Ford

ANKETA na Zoosk.com, društvenoj mreži za romanse, otkrila je da 69 posto muškaraca i 72 posto žena smatra da ima nešto posebno uzbudljivo u ljetnom seksu.

Osim što ste oslobođeni svakodnevnih briga, novo vas okruženje dodatno stimulira. Zašto je to tako objasnio nam je dr. Ian Kerner, koautor knjige "The Big Fun Sexy Sex Book". Ah, da, i mi imamo nekoliko vrućih ljetnih ideja.

Mokra majica

S obzirom na to da ovo nije preporučljivo za zimu, sad ostvarite seks-fantaziju svog dečka o mokroj majici. Obucite bijelu majicu ili topić (bez grudnjaka, dakako) i kao slučajno se smočite. Ne samo da će poludjeti od pogleda na vaše bradavice nego će i vas ta akcija osvježiti.

Isključite klimu

Sad nešto potpuno drukčije, jer rekli smo – ljepota je u različitosti, zar ne? Recimo da ste tijekom vrućeg poslijepodneva u apartmanu s dečkom i klima vam godi. Svejedno, isključite rashladni uređaj, godit će oboma. “Dok se znojite, izlučuju se i feromoni koji će vašeg dečka totalno napaliti. Predlažemo ovaj scenarij: počnite ga masirati, a onda trljajte svoje vlažne grudi o njegovo tijelo.

Eksplozija zagarantirana

Iako je na trećem mjestu, ovo je najvažnije pravilo: iskoristite ljetovanje da začinite svoj seksualni život. Ukratko, odmaknite se od rutine i isprobajte sve o čemu ste oboje sanjali.

Izvor: Cosmopolitan.hr