Zauzmi svoj stav: Jesi li njegov otirač?

TVOJ tip te može tretirati kao otirač samo ako mu to dopustiš, a ako si mislila da ćeš ga na taj način uvjeriti da si super cura koja nikada ne prigovara, griješiš. Samo će stvoriti mišljenje da se prema tebi može ponašati kako god želi, a ako nisi sigurna je li već u toj fazi, evo nekih znakova:

1. Zadovoljna si sitnicama

Pošalje ti poruku jednom tjedno, a ti si presretna i misliš da je to sasvim u redu? Ako ti je stvarno svejedno i ako imate takav odnos, to je ok, ali ako cijeli tjedan čekaš tu poruku kojom se on samo osigurava da ćeš ga čekati, definitivno te tretira kao otirač.

2. Javlja se u zadnji čas

Petak navečer, on ti šalje poruku da se nađete, i ti odlaziš? Ako ste jako dugo u vezi, to je sasvim normalno, ali ako je riječ o tipu s kojim se povremeno viđaš, znači da si mu plan B koji čuva za slučaj da mu ostale kombinacije propadnu.

3. Zove te nakon izlaska

Nakon nekoliko pivi i još više cura koje su ga odbile u klubu te večeri, on ti se javlja da bi se malo mogli družiti. Svakako ga možeš pozvati kod sebe, ali moraš biti svjesna što to znači: Ne fališ mu nakon što je proveo večer bez tebe, samo si mu siguran seks na koji uvijek može računati.

4. Nakon seksa te tjera kući

Ne kažemo da se morate maziti cijelu noć i probuditi zajedno, ali ako te tip 10 minuta nakon seksa suptilno (ili manje suptilno) tjera kući, nema baš visoko mišljenje o tebi. Možda misliš da si sasvim cool cura koja ne inzistira na maženju, ali u njegovim očima si netko koga se ne boji potjerati doma, jer zna da ćeš se vratiti.

5. Hvali se svojim uspjesima pred tobom

U normalnoj situaciji, tip ne bi previše pričao o curama koje je osvojio, ali ako mu nije toliko stalo do tebe, neće imati problema s hvalisanjem. Sigurni smo da ti nije ugodno slušati s kim je bio i što je sve radio, a postoji velika šansa da te namjerno provocira, samo kako bi vidio gdje ti je granica.