Zbog nimalo lijepog razloga: Iggy Azalea odustala od društvenih mreža

Foto: Getty, Tumblr

NEMA više svađa i zabavnih statusa.

Australska reperica Iggy Azalea upravo se vratila s Havaja, gdje je bila na odmoru sa svojim dečkom. No, njezin povratak u stvarnost bio je gori od onog kad se mi vratimo s godišnjeg.
 
Naime, po povratku, plavokosu je repericu dočekalo niz fotografija s odmora u medijima, gdje se raspravljalo o njezinom tijelu na ne tako lijep način. Upravo zato, Iggy se odlučila skinuti sa svih društvenih mreža, uključujući Facebook, Instagram i Twitter.
 
Fanovim je to objavila putem 7 statusa u nizu na Twitteru. "Upravo sam se vratila sa savršenog odmora, došla online i čula kako je vrlo šokantno kad žena ima celulit". "Samo želim imati mir, bez perverznjaka koji se sakrivaju kako bi snimili fotografiju", "Sva ta mržnja i sitničavost učinili su me ljutitom osobom, a to ne želim biti", samo su neki od statusi koje je napisala.
 
 
Njezin tim sad je preuzeo na sebe upravljanje društvenim mrežama, no Iggy je otkrila kako svaki put kad nakon statusa vidimo inicijale I.A., to znači da je ona stavila objavu.
 
Nekako sumnjamo da će ta isključenost predugo trajati, no apsolutno shvaćamo njezinu ljutnju i tvrdimo: svaka žena je lijepa na svoj način, s celulitom ili bez!